Frontline Pet Care Reinigingsmousse 2 in 1

Frontline Pet Care Reinigingsmousse 2 in 1

2-in-1 Reinigingsmousse van Frontline Pet Care is een handige reinigingsmousse waarvoor u geen water nodig heeft. Verdeel de mousse over de vacht van uw huisdier en borstel deze uit. Dit product bevat onder andere inca inchie-olie en is vrij van parabenen en siliconen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Frontline Pet Care Reinigingsmousse 2 in 1

2-in-1 reinigingsmousse van Frontline Pet Care is een handig reinigingsmiddel waarbij u geen water nodig heeft. Met deze mousse verwijdert u gemakkelijk losse haren en klitten met een borstel. Deze mousse bevat onder andere Inca Inchi-olie. Deze olie wordt gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat onder andere omega 3, 6 en 9. Deze dragen bij aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo luminescine. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen hebben een glanzend effect op de vacht en helpen beschermen tegen UV-stralen. Dit product is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruik

Verdeel de mousse over de palm van uw hand en verdeel deze over de vacht van het dier. Borstel uw dier om losse haren en klitten te verwijderen. Niet uitspoelen. Let op: Contact met ogen, oren en neus vermijden.

Inhoud

150 ml

Video's

Product ID: 3968
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Frontline Pet Care Reinigingsmousse 2 in 1 ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Prima product
Door , 20 februari 2019

Dit is een goed alternatief om de vacht van de kat te verzorgen zonder dat hij met water gewassen hoeft te worden.

Heerlijke mousse
Door , 05 april 2018

Onze oude langharige poes van bijna 17 heeft tegenwoordig veel moeite met zichzelf goed te wassen. Nu we dit bij haar gebruiken is het wat makkelijker om haar te borstelen en de klitten zijn een stuk minder geworden door de mousse. Tevens ruikt het heerlijk fris en is haar vacht ook weer gaan glanzen.

Beoordelingen 1 - 2 van 2