Gratis cadeau bij aankoop van Frontline Combo of Spot-on

Zeg “NEE” tegen vlooien en teken en probeer Frontline nu en ontvang een cadeau voor je hond of kat

Wist je, dat elke keer dat je hond of kat gebeten wordt door een vlo, dit kan leiden tot pijn en jeuk? Hier kan jij, als baasje, iets aan doen.

De vlooien die je ziet op je huisdier vormen maar een klein gedeelte van het probleem, namelijk slechts 5%. De overige 95% van de vlooiencyclus (eieren, larven en poppen) speelt zich af in de omgeving van je huisdier. Als honden- of katteneigenaar kan je dit eenvoudig voorkomen. Bescherm je hond of kat het hele jaar door tegen vlooien en teken.

Eén van de middelen hiervoor is Frontline. Frontline Spot On beschermt tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen. Frontline Combo werkt niet alleen tegen de volwassen vlooien en teken, maar ook tegen de eitjes, larven en poppen in je huis. Beide producten zijn veilig voor hond en kat.

Laten we er met zijn allen voor zorgen om zoveel mogelijk honden en katten vlo en teek vrij te krijgen en hiermee de jeuk en pijn voor te zijn.

Om je te helpen hebben we een leuke actie: koop een Frontline Combo of Spot-on verpakking en krijg een cadeau voor je hond of kat.

Deze actie is geldig t/m 20 december 2020.

Alle Frontline bijsluiters zijn te vinden op de Frontline productpagina’s.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten