Francodex Khara Zwarte Vacht Shampoo

Francodex Khara Zwarte Vacht Shampoo

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Khara Zwarte Vacht Shampoo van Francodex is een frisse shampoo met notenbolsterextracten voor honden met een zwarte vacht. . Deze shampoo is rijk aan plantaardige glycerine die bijdraagt aan het reinigen, ontwarren, zacht maken en laten het glanzen van de donkere vacht.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Francodex Khara Zwarte Vacht Shampoo

De Khara Zwarte Vacht Shampoo van Francodex is speciale shampoo voor honden met een zwarte vacht. Deze shampoo is verrijkt met notenbolsterextracten. Dit extract frist de natuurlijke vachtkleur op. Ook zit er natuurlijke glycerine in de shampoo, dit draagt bij aan het reinigen, het ontwarren en het zacht maken en het laten glanzen van de donkere vacht.

Gebruik

Breng de shampoo aan op vochtig haar. Masseer en verdeel de shampoo goed over de vacht van jouw hond en spoel de shampoo daarna uit. Verdeel nogmaals de shampoo over de vacht van jouw hond, maar laat het nu enkele minuten inwerken. Spoel hierna jouw hond af met water en droog jouw viervoeter met een droge handdoek.

Inhoud

250 ml

Samenstelling

Natriumsulfaten van geëthoxyleerd alcohol, C12-C14, amides, C8-18 en C18, Nbis hydroxyethyl en propanaminium, 3-amino-N-carboxymethyl-N, dimethyl-, derivaten,hydroxides, inwendige zouten.

Product ID: 7155
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Francodex Khara Zwarte Vacht Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling