Francodex Khara Witte Vacht Shampoo

Francodex Khara Witte Vacht Shampoo

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Francodex Khara Witte Vacht Shampoo is een shampoo voor honden met een witte vacht. Deze shampoo is verrijkt met vlierextracten, die de natuurlijke vachtkleur van jouw hond opfrist. Deze shampoo draagt bij aan het reinigen, ontwarren en het krijgen van een zachte en glanzende vacht.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Francodex Khara Witte Vacht Shampoo

Khara Witte Vacht Shampoo van Francodex is een frisse shampoo voor honden met een witte vacht. Deze shampoo met vlierextracten frist de natuurlijke kleur van de vacht op. De shampoo is rijk aan glycerine die bijdraagt aan het reinigen, de zachtheid, het ontwarren en het glanzen van de vacht.

Gebruik

Breng de shampoo aan op een natte vacht. Masseer en verdeel de shampoo over de gehele vacht en spoel het uit. Breng nogmaals shampoo aan over de gehele vacht en laat het nu een paar minuten inwerken. Spoel daarna jouw viervoeter goed af.

Inhoud

250 ml

Samenstelling

Natriumsulfaten van geëthoxyleerd alcohol, C12-C14, amides, C8-18 en C18, Nbis, hydroxyethyl en propanaminium, 3-amino-N-carboxymethyl-N, N-dimethyl-, derivaten, hydroxides, inwendige zouten.

Product ID: 7152
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Francodex Khara Witte Vacht Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling