Francodex Khara Langhaar Shampoo

Francodex Khara Langhaar Shampoo

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Khara Langhaar Shampoo van Francodex is speciale shampoo voor langharige honden met avocado-olie. Deze olie draagt bij aan glanzende, zachte haren en voedt de vacht grondig, waardoor je uitdroging en de vorming van knopen kunt verminderen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Francodex Khara Langhaar Shampoo

De Francodex Khara Langhaar Shampoo is geschikte shampoo voor honden met lang haar. De toegevoegde avocado-olie draagt bij aan een glanzende en zachte vacht. De shampoo is voedend en hierdoor kun je het uitdrogen en het vormen van knopen in het haar voorkomen. De Francodex Khara Langhaar Shampoo draagt ook bij aan het makkelijk kunnen borstelen van het lange hondenhaar.

Gebruik

Breng de shampoo aan op een natte vacht. Masseer en verdeel de shampoo in het haar en spoel het uit. Doe nogmaals de Francodex Khara Long Coat Shampoo in het haar van jouw hond, maar laat het nu een paar minuten intrekken. Na het intrekken kun je jouw hond weer goed afspoelen. Droog hierna jouw hond met een droge handdoek of föhn.

Inhoud

250 ml

Samenstelling

Natriumsulfaten van geëthoxyleerde alcohol (C12-C14) , amides C8-18 en C18), Nbis hydroxyethyl en propanaminium, 3-amino-N-carboxymethyl-N, N-dimethyl-, derivaten, hydroxides, inwendige zouten.

Product ID: 7151
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Francodex Khara Langhaar Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling