Francodex Khara Hydraterende Shampoo

Francodex Khara Hydraterende Shampoo

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Khara Hydraterende Shampoo van Francodex is een hydraterende en voedende shampoo voor honden. Deze shampoo is gemaakt van tarwekiemolie op basis van tarwe-eiwitten en plantaardige glycerine. Deze formule draagt bij aan het hydrateren van de huid en het voeden van de vacht.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Francodex Khara Hydraterende Shampoo

Khara Hydraterende Shampoo van Francodex is een voedende en hydraterende shampoo voor honden, die bijdraagt aan het terughalen van de natuurlijke zachte vacht van jouw viervoeter. De shampoo van tarwekiemolie is gemaakt op basis van tarwe-eiwitten en plantaardige glycerine. Deze unieke formule van de Francodex Khara Hydraterende Shampoo draagt bij aan het hydrateren van de huid en het voeden van de vacht.

Gebruik

Breng de shampoo aan op een natte vacht en masseer de shampoo over de vacht. Probeer de shampoo zo veel mogelijk te verdelen en spoel de vacht vervolgens af. Masseer na het afspoelen een tweede keer shampoo in de vacht van jouw hond en masseer deze weer goed in. Laat nu de shampoo enkele minuten inwerken en daarna goed afspoelen met water.

Inhoud

250 ml

Samenstelling

Amides, C8-18 en C18, Nbis (hydroxyethyl) en propanaminium, 3-amino, N-carboxymethyl, N-dimethyl-, derivaten, hydroxides, inwendige zouten.

Product ID: 7112
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Francodex Khara Hydraterende Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling