Francodex Khara Gevoelige Huid Shampoo

Francodex Khara Gevoelige Huid Shampoo

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Khara Gevoelige Huid Shampoo van Francodex is een shampoo voor honden met een gevoelige huid, die bijdraagt aan een glanzende en zachte vacht. De shampoo met aloë vera-extracten reinigt de vacht en respecteert de gevoelige en kwetsbare huid. Door de unieke formule draagt deze shampoo bij aan het hydrateren, kalmeren en voeden van de huid.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Francodex Khara Gevoelige Huid Shampoo

Khara Gevoelige Huid Shampoo Francodex is een speciale shampoo voor honden met een gevoelige huid. Deze shampoo met aloë vera-extracten voedt, hydrateert en kalmeert de huid. Ook draagt deze shampoo bij aan het behouden van een zachte vacht. De respecteert de kwetsbare en gevoelige huid.

Gebruik

Breng de shampoo aan op een natte vacht. Masseer de shampoo goed in en verdeel het over de gehele vacht. Spoel vervolgens de shampoo uit. Breng nogmaals shampoo aan op de vacht, maar laat het nu een paar minuten intrekken. Spoel na het intrekken de shampoo met water goed uit de vacht.

Inhoud

250 ml

Samenstelling

Amides, C8-18 en C18, Nbis, hydroxyethyl en propanaminium, 3-amino-N-(carboxymethyl)-N, N-dimethyl-, derivaten, hydroxides en inwendige zouten.

Product ID: 7118
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Francodex Khara Gevoelige Huid Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling