Finecto+

Finecto + heeft jarenlange ervaring met luisbestrijding bij professionele pluimveehouders en hobbyhouders. Het heeft ze geleerd dat een 100% effectieve chemische bestrijding nagenoeg onmogelijk is. Finecto+ pakt de parasieten natuurlijk aan, waardoor het beheersbaar wordt op een dier-, mens en milieuvriendelijke manier.

Eigenschappen

  • 100% natuurlijk: de producten bevatten geen chemische middelen, maar uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
  • Voorkomen van een geprikkelde huid: Finecto+ voorkomt dat de huid van je dieren geprikkeld raakt door mijten- en luizenbeten.
  • Geen wachttijd: er worden geen chemische bestanddelen gebruikt, waardoor je de eieren gewoon kunt blijven eten. Zo heeft het geen nadelige invloed op de smaak en kwaliteit.
  • Verbetert het welzijn van de dieren: als dieren geen last van parasieten krijgen, hebben ze minder spanningen en zijn ze gezonder.

Producten

Finecto+ is begonnen met producten voor kippen en vogels die last hebben van mijten en luizen. Inmiddels zijn er ook producten voor honden en paarden. De Finecto+ Dog is een supplement voor honden en beschermt op een natuurlijke manier tegen luizen, mijten, vlooien en teken. De Finecto+ Horse is een 100% natuurlijk kruidenmengsel dat helpt bij het verminderen van de overlast van ectoparasieten, zoals muggen, mijten en luizen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten