Exo Terra

Exo Terra

Het merk Exo Terra is door de jaren heen een marktleider geworden in reptielenproducten door introduceren van het natuurlijk terrarium. Exo Terra heeft als uitgangspunt altijd vernieuwende en creatieve producten te creëren voor het natuurlijke terrarium en zijn herpetofauna. Alle Exo Terra producten en onderdelen zijn ontworpen om compatibel te werken en helpen een harmonieus en natuurlijk uitziend microbiotoop te creëren. De nieuwe lijn verlichtingsproducten zorgt ervoor dat de meest natuurlijke omstandigheden kunnen worden gecreëerd met de huidige technologie. Niet alleen de dieren voelen zich beter thuis in een natuurlijkere omgeving, maar ook voegt dit een stukje prachtig natuur toe aan de huiskamer.

Het proces

Exo Terra is in overleg gegaan met herpetogolisten (specialist in onderzoek naar reptielen en amfibieën) , kwekers en zelf reptielen hobbyisten om zo te kunnen focussen op de voornaamste en essentiële aspecten van het houden van reptielen en amfibieën. De teamleden van Exo Terra hebben veldstudies en waarnemingen gedaan die bijdragen aan het onderzoeks- en ontwikkelingsproces naar het perfecte natuurlijke terrarium voor alle reptielen.

Producten

Medpets verkoopt een gevarieerd assortiment van Exo Terra. Zoals de terrariumkast waar je het terrarium op kunt plaatsen. Maar ook alles voor in het terrarium, zoals rivierzand, bodembedekkers, rotsen, planten, filters, thermometers, luchtvochtigheidmeters en andere handigheden.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten