Eukanuba Kattenvoer

Eukanuba Kattenvoer

Jazzcultuur

In 1969 zocht de oprichter van Eukanuba een naam die makkelijk te onthouden was voor zijn hondenvoeding. Eukanuba komt voort uit de jazzcultuur waar ‘’Joekanoeba’’ (hoe je Eukanuba uitspreekt) betekent dat iets het allerbeste is. Om een goed product te kunnen leveren ondergaan alle producten de benodigde kwaliteitscontroles om een goed product te kunnen leveren. Tevens wordt 25% van de energie in de Eukanuba fabriek opgewekt door de windturbine bij de fabriek. Eukanuba voeding is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om in iedere levensfase en voor ieder ras de juiste voedingstoffen te kunnen leveren. Volgens onderzoek kunnen unieke samenstellingen van het voer bijdragen aan de gezondheid van je kat op korte- en lange termijn. Dit kan een langere levensverwachting tot vervolg hebben. De echte beloning is niet alleen het toevoegen van levensjaren, maar ook het bereiken van een hoge leeftijd in een goede gezondheid. Het voer van Eukanuba is verdeeld over de individuele behoeften van een ras. Elk ras heeft namelijk weer andere dingen die belangrijk zijn. Voor kale katten is ondersteuning aan de huid noodzakelijk. Katten met veel haar hebben weer extra ondersteuning nodig aan de vacht enzovoort.

Eukanuba producten

Eukanuba heeft een breed aanbod aan smakelijk katten- en hondenvoer. De filosofie achter Eukanuba is dat honden en katten carnivoren zijn en dat ze daarom ook zo gevoerd moeten worden. Eukanuba wilt het natuurlijke dieet van honden en katten nabootsen. Hierdoor zitten er in het Eukanuba voer hoogwaardige dierlijke eiwitten, zoals kip en lam. Daarnaast heeft Eukanuba voor elke hond en kat een geschikte voeding. Eukanuba kattenvoer is gerangschikt op leeftijd en aandoening. Zo is er naast leeftijdgebonden voer ook speciaal voer voor katten met:

  • Haarballen
  • Maag- en darmproblemen
  • Nierproblemen
  • Urinewegproblemen
  • Overgewicht
  • Gewrichtsproblemen

Assortiment Medpets

Eukanuba voeding is een complete, uitgebalanceerde voeding specifiek afgestemd op de individuele behoeften van jouw kat. Medpets heeft een groot aanbod voerproducten van Eukanuba. Zo heeft Medpets de Eukanuba Urinary Oxalate - Veterinary Diets - Kat voor katten met urinewegproblemen en de Eukanuba Renal Formula - Veterinary Diets - Kat voor nierproblemen. Naast de bovenstaande medische aspecten is het voer van Eukanuba ook verdeeld in leeftijdscategorie. Zo heeft Medpets Eukanuba Kitten Healthy Start dat speciaal is samengesteld voor kittens. Maar bijvoorbeeld ook Eukanuba Cat Top Condition 7+ voor katten op leeftijd.

Kwaliteitsbelofte Eukanuba

  • Zoals al eerder gezegd wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel. Alle dierlijke eiwitten zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie.
  • Eukanuba voedingen worden uitsluitend op de markt gebracht nadat het de strenge controles heeft doorstaan. Van ingrediënt tot productieproces wordt het product getest.