Eliminall Spray

Eliminall Spray

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Eliminall is een spray met de werkzame stof fipronil voor de behandeling van vlooien en teken bij hond en kat.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Eliminall Spray

Eliminall spray is een middel voor de behandeling en ter voorkoming van vlooien en teken bij hond en kat. Puppy's en kittens kunnen veilig behandeld worden vanaf een leeftijd van 2 dagen.

Eliminall heeft als werkzame stof fipronil, wat op dit moment het meest gebruikte antiparasitaire middel is tegen parasieten bij huisdieren. De werking tegen nieuwe besmettingen met volwassen vlooien houdt tot 2 maanden aan bij katten en tot 3 maanden bij honden. Eliminall spray dient op de vacht te worden gespoten, diep in te masseren in de vacht en daarna op natuurlijke wijze het dier laten drogen.

Toediening:

Het hele lichaam van het dier sprayen, toedienen vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm.Tegen de haargroei inspuiten, waarbij de gehele vacht bevochtigd moet worden. Masseer de vacht, in het bijzonder bij langharige dieren, zodat het product tot op de huid kan doordringen. Voor behandeling van het kopgebied en bij behandeling van jonge of nerveuze dieren, op de handschoen sprayen en het product in de vacht wrijven. De vacht op natuurlijke wijze laten drogen, niet droogwrijven met een handdoek.

Dosering:

Dien afhankelijk van de vachtlengte 3 tot 6 ml. per kg lichaamsgewicht toe (7,5 tot 15 mg werkzaam bestanddeel per kg lichaamsgewicht) zodat de vacht tot op de huid bevochtigd wordt. Dit komt overeen met: 6 tot 12 keer pompen per kg lichaamsgewicht. Iedere pomp geeft 0,5 ml.

Product ID: 2436
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Eliminall Spray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling