Draagzak hond

Puppy's, honden van kleiner formaat en honden die mogelijke loopproblemen ondervinden, kunnen met behulp van een draagzak makkelijk en comfortabel met je mee. Zo kan je lekker op stap gaan en heb je optimaal contact met jouw huisdier. Op deze manier geef je je hond een veilig en geborgen gevoel.

Draagzakken voor groot en klein

De grootte van jouw huisdier speelt een grote rol bij het uitzoeken van de juiste draagzak. Zo zijn er draagzakken die geschikt zijn voor kleinere hondenrassen, maar er zijn ook grotere tassen verkrijgbaar die huisdieren tot zeker 15 kg kunnen dragen. De 4lazylegs Draagtas is een hondendraagzak die bijvoorbeeld uitermate geschikt is voor alle hondenrassen tot 15 kg.

Een draagzak moet een fijn plekje voor je dier zijn, maar ook voor jou moet het comfortabel zijn. Een draagzak voor de hond kan je op jouw buik of heup dragen, maar er zijn ook draagtassen die je als een schoudertas schuin over het lichaam kan dragen. Met behulp van de draagzak kan je jouw huisdier makkelijk en comfortabel met je meenemen. De Trixie Hondendraagzak Soft is bijvoorbeeld voorzien van een handige instapopening aan de bovenkant en een geïntegreerde korthouder.