Catit Senses Treat Maze
Catit Senses Treat Maze

Catit Senses Treat Maze

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de Treat Maze van Catit Senses kunt u uw kat op een speelse manier traktaties geven. De groene plaat in de koepel kan gewisseld worden waardoor er nog meer speelplezier ontstaat.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Catit Senses Treat Maze

De Treat Maze laat uw kat met plezier werken voor een lekker tussendoortje. Het doolhof van Catit bestaat uit een doorzichtige koepel met drie gaten waarlangs uw kat de traktaties kan pakken. Voor een nieuwe uitdaging of moeilijkheidsgraad kunt u de twee groene platen verwisselen. Dit spelletje stimuleert niet alleen de speelsheid maar ook het jachtinstinct van uw kat.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplaats, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eigenschappen

  • Doorzichtige koepel met drie gaten
  • Verwisselbare platen voor extra uitdaging
  • Te combineren met andere Catit Senses producten

Afmetingen

16 x 16 x 7,5 cm

Product ID: 3992
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catit Senses Treat Maze ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Brokjes moeten over opstaand randje
Door , 27 februari 2017

Op zich een leuk product. Alleen jammer dat het een heel klein opstaand randje heeft waardoor de brokjes er niet makkelijk uit te schuiven zijn (moeten over dat randje heen). Hierdoor trekt een van onze katten het hele ding mee over de vloer... Niet geschikt voor alle katten dus. Ondanks dat, leuk product :)

groot verschil in moeilijkheid tussen beide platen
Door , 22 oktober 2016

Dit speeltje besteld in de hoop dat het mijn kat zou helpen om wat rustiger te eten. De platte plaat is erg makkelijk, daar had ze haar brokjes binnen de kortste keren uit. De plaat met de stekels is een stuk lastiger en de stekels staan vrij dicht op elkaar, waardoor het niet makkelijk is de brokjes eruit te hengelen. Helaas wil mijn kat voor haar gewone brokjes de moeite niet doen, maar als ik een kattensnack of een stukje gedroogd vlees erin doe, houdt het haar wel een tijdje bezig.

trekt Maze
Door , 21 september 2016

Ontzettend leuk voorspellen voor mijn twee katten

Beoordelingen 1 - 3 van 3