Catit Senses Roundabout
Catit Senses Roundabout

Catit Senses Roundabout

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Roundabout van Catit Senses stimuleert het jachtinstinct van uw kat.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Catit Senses Roundabout

De Roundabout van Catit Senses spreekt het jachtinstinct van uw kat aan. Met één druk op de knop laat u de armen in de draaimolen bewegen en het balletje ronddraaien. Uw kat kan met zijn poten door de openingen in de draaimolen het balletje proberen te pakken. Om het spel nog aantrekkelijker te maken voor uw kat kunt u catnip in het balletje doen. Als de bewegende arm weerstand van de kattenpoot voelt, stopt deze met draaien. Het spel is dus veilig voor uw kat. Zodra uw kat zijn pootje weghaalt, gaat het spel weer verder. De Catit Senses Roundabout schakelt na een kwartier automatisch uit.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplek, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Afmetingen

Ca. 24 x 24 cm

Product ID: 3999
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catit Senses Roundabout ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Maakt vervelend geluid en verliest katnip
Door , 07 oktober 2017

De verwachtingen waren hoog, omdat Catit leuke producten heeft voor onze poes. Toch valt deze Roundabout tegen. Niet alleen omdat onze kat liever zelf met de bal speelt, in plaats een bewegende te zien.. ook is het luidruchtig (en daardoor eng) en verliest constant (nutteloze) katnip in een toch wat gammel balletje. Kortom: niet het gewenste speeltje voor de poes.

Beoordelingen 1 - 1 van 1