Catit Senses Comfort Zone
Catit Senses Comfort Zone

Catit Senses Comfort Zone

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Comfort Zone van Catit Senses kan los of in combinatie met andere Catit Senses speelelementen gebruikt worden. Deze relaxplaats heeft een verkoelend therapeutisch kussen welke een fijne ligplaats voor uw kat biedt. Daarnaast is de Comfort Zone uitgerust met een blauw massage-element om de kop, nek, het gezicht en tandvlees van uw kat te masseren.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Catit Senses Comfort Zone

Catit Senses Comfort Zone is een heerlijke relaxplaats voor uw kat. Om uit te rusten na het spelen met de overige Catit Senses onderdelen of om gewoonweg lekker een dutje te doen. De Comfort Zone wordt geleverd met een therapeutisch kussen. U kunt dit kussen in de koelkast leggen (minimaal 3 uur) om een koele, opkikkerende ligplaats voor uw kat te creëren. Daarnaast is de Catit Senses Comfort Zone uitgerust met een blauw massage-element. Uw kat kan hier zijn kop, hals en gezicht tegenaan wrijven. Daarnaast kan het groene nopje bovenop het tandvlees van uw kat stimuleren. Dit kan bijdragen aan het reinigen van de tanden en het tandvlees. U kunt het massage-element extra aantrekkelijk maken voor uw kat door er catnip in te doen.

De Catit Senses Comfort Zone is goed te combineren met de overige Catit Senses spelelementen. Zo kan er een Catit Senses Circuit onder het bed geplaatst worden. Uw kat kan dan met zijn poten door de openingen in het design van de Comfort Zone met de bal in het circuit spelen.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplek, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Afmeting

ca. 38 x 12 cm

Product ID: 3991
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catit Senses Comfort Zone ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Wordt goed gebruikt.
Door , 13 juli 2020

In het begin wat minder, nu regelmatig.

Beoordelingen 1 - 1 van 1