Bunny Nature Rabbit Dream Winter Outdoor

Bunny Nature Rabbit Dream Winter Outdoor

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bunny Nature Rabbit Dream Winter Outdoor voldoet in de aanvullende voedingsbehoeften van konijnen die in de winter buiten verblijven. Het voer voldoet niet alleen aan de hogere voedingsbehoefte maar bevat ook ingrediënten ter ondersteuning van onder andere het afweersysteem, de luchtwegen en de vacht.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

Bunny Nature Rabbit Dream Winter Outdoor

De Winter Outdoor voeding van Bunny Nature is speciaal samengesteld voor konijnen die in de koudere maanden van het jaar buiten verblijven. De brokjes voldoen niet alleen aan de grotere energiebehoefte in de winter, maar bevatten ook ingrediënten die de gezondheid van het dier extra ondersteunen. Zo dragen extra vitaminen en eiwitten bij aan een sterk immuunsysteem. Anijs, smalle weegbree en kamillebloesem ondersteunen de luchtwegen en lijnzaad en zink dragen bij aan een dikke en gezonde vacht.

Net als alle andere voedingen van Bunny Nature is Winter Outdoor ook hoog in vezels (19%). Daarnaast heeft dit voer een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,2 : 1) om vervetting tegen te gaan. De brokken zijn zo gemaakt dat het konijn ze goed op kan nemen en bestaan uit vezels van drie verschillende lengtes (de TriMello brokvorm). Dit draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage en een optimale darmflora. Daarnaast kan dit voer onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van vezels en andere voedingsstoffen bevat. In de warmere periodes van het jaar (vooral de zomer) kunt u overschakelen op de Rabbit Dream Basic of Rabbit Dream Herbs voeding van Bunny Nature.

Voordelen

 • Speciaal samengesteld voor de wintermaanden
 • Voldoet aan de grotere energiebehoefte
 • Ondersteunt de weerstand
 • Kruiden ter ondersteuning van de luchtwegen
 • Draagt bij aan een dikke vacht
 • Kan onbeperkt gegeven worden
 • Met drie verschillende vezellengtes

Inhoud

Verkrijgbaar in een verpakking van 750 gram, ook als bundel van twee 750 gram zakken verkrijgbaar.

Samenstelling

Aanplant van blijvend grasland (doddengras, zwenkgras, grote vossenstaart, Engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, grote pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), haferzemelen, zonnebloemextractieschroot, wortelpulp, tarwezemelen, lijnzaadextractieschroot, koolzaadfextractiechroot, bierbostel, tarwekiemen, lijnzaad (1,5%), boekweit, biergist, lignocellulose, inuline, druivenpitmeel, camillebloesems (0,3%), smalle weegbree (0,3%), anijszaad (0,2%).

Product ID: 6011
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bunny Nature Rabbit Dream Winter Outdoor ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling