Bunny Nature Interactive Clicker Trainingskaarten
Bunny Nature Interactive Clicker Trainingskaarten

Bunny Nature Interactive Clicker Trainingskaarten

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je hier kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

Bunny Nature Interactive Clicker Trainingskaarten

Altijd al aan de slag willen gaan met het trainen van uw konijn of knaagdier maar weet u niet hoe? De Clicker Trainingskaarten van Bunny Nature kunnen uitkomst bieden. Deze set trainingskaarten legt u als beginnende trainer uit hoe u uw kleine huisdier allerlei dingen aan kunt leren, van de basis principes en target training tot 'kunstjes'. Het samen bezig zijn met uw huisdier biedt het dier niet alleen uitdaging, het draagt ook bij aan de band met uw dier.

Als u wilt beginnen met het trainen, heeft u naast de trainingskaarten nog een clicker, snacks en een targetstick nodig. Let wel op: het ene konijn heeft het trainen sneller door en vindt het leuker dan de andere.

Product ID: 5206
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bunny Nature Interactive Clicker Trainingskaarten ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling