Bunny Nature Gerbil Dream Expert

Bunny Nature Gerbil Dream Expert

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bunny Nature Gerbil Dream Expert is een complete voeding die u onbeperkt aan uw gerbil kunt geven. Het voer bevat onder andere verschillende soorten gierst, kruiden, meelwormen, krekels en een speciale mengeling met vitaminen en sporenelementen. Verkrijgbaar in een verpakking van 500 gram.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

Bunny Nature Gerbil Dream Expert

De Gerbil Dream Expert voeding van Bunny Nature is een volledige en natuurlijke maaltijd voor uw gerbil. Deze voeding is speciaal samengesteld om in de voedingsbehoeften van uw kleine knaagdier te voldoen en bevat geen pellets. Gerbil Dream Expert bevat onder andere ingrediënten die afkomstig zijn uit de oorspronkelijke habitat van het dier, bijvoorbeeld verschillende soorten gierst en dari. Daarnaast bevat deze voeder de speciale VitalPlus-granivor mengeling, welke essentiële vitaminen en sporenelementen bevat. Kruiden als paardenbloem en weegbree aangevuld met meelwormen en krekels leveren het dier de andere voedingsstoffen die het nodig heeft. Dit voer kan onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van voedingsstoffen bevat.

Voordelen

  • Complete voeding voor uw gerbil
  • Bevat VitalPlus-granivor
  • Met granen, kruiden, krekels en meelwormen
  • Kan onbeperkt gegeven worden

Inhoud

Verkrijgbaar in een verpakking van 500 gram.

Samenstelling

Plata gierst, kanariezaad, erwtenvlokken, speltvlokken, quinoazaden (6%), kamut, taugébonen (5%), zilvergierst, haver, rode gierst, dari, luzerne, paardenbloembladeren (3%), amarant gepoft (2,5%), wortels, pastinaken, cichoreiwortel, sesam, smalle weegbree (1%), haverpitten, calciumcarbonaat, rode biet, meelwormen (1%), kamillebloesems, huiskrekels (0,2%), zemelen van tarwegriesmeel.

Product ID: 5591
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bunny Nature Gerbil Dream Expert ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling