Bosch

Bij Bosch staan ze voor hoogwaardige voeding voor dieren zoals honden en katten. Dit familiebedrijf is gecertificeerd en het voer bevat veel vers vlees! De voeding van Bosch is vrij van chemische toevoegingen zoals bijvoorbeeld kleurstoffen. De brokken hebben een hoge acceptatiegraad en voedingswaarde wat zorgt voor een compactere ontlasting.

Natuurlijk!

De voeding van Bosch is natuurlijk, gezond en vooral smakelijk. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Bij de productie van de voeding wordt ook gelet op het milieu en zorgvuldigheid zodat jouw trouwe vriend enkel het beste voer krijgt voorgeschoteld.

Wat zit er in?

De voeding bevat een hoog vleesgehalte en is vrij van tarwe. Jouw hond zal genieten van een goede weerstand en glanzende vacht. De voeding wordt op basis van de meest recentelijke wetenschappelijke bevindingen geproduceerd en bevat geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Speciaal afgestemd op de behoeften van jouw hond zijn er verschillende lijnen in het assortiment. Zo kan jouw hond, ongeacht leeftijd, gewicht en levenswijze genieten van deze heerlijke voeding!

Assortiment

Speciaal voor de pups en jonge honden heeft Bosch lijnen als Bosch Mini Junior Hondenvoer, Bosch Medium Junior Hondenvoer en Bosch Maxi Junior Hondenvoer. Deze junior lijn is speciaal afgestemd op de grootte van jouw ras; mini, medium of maxi. Wil je nu een voeding speciaal voor pups? Dan heeft Bosch ook nog Bosch Puppy Hondenvoer in zijn assortiment.

Ook voor volwassen honden zijn er verschillende lijnen zoals Bosch Adult Hondenvoer, wat geschikt is voor elk ras, of Bosch Mini Adult Hondenvoer, wat geschikt is voor volwassen honden van een klein ras. Zo is er ook nog Bosch Maxi Adult Hondenvoer voor de grote rassen of biologische voeding zoals Bosch Bio Adult Hondenvoer.

Dan zijn er ook nog de senioren onder ons. Hiervoor heeft Bosch ook voeding afgestemd op de grootte van het ras. Kijk hiervoor eens bij de volgende producten: Bosch Senior Hondenvoer, Bosch Mini Senior Hondenvoer en Bosch Maxi Senior Hondenvoer.

Zo zijn er ook nog situaties waarin jouw hond last heeft van bijvoorbeeld overgewicht of gevoeligheid voor bepaalde bestanddelen. Ook hiervoor heeft Bosch een geschikte voeding. Kijk eens bij producten als Bosch Special Light Hondenvoer, wat geschikt is voor honden met problemen aan de urinewegen of de leverstofwisseling of Bosch Sensitive Hondenvoer, wat geschikt is voor honden met een gevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen.

Zo is er ook nog een lijn speciaal voor drachtige of zogende honden; Bosch Reprouction Hondenvoer of heerlijke snacks zoals Bosch Cake en Bosch Fruitees.

Scroll voor het gehele assortiment gerust verder!

Toon filters