Bosch

Bij Bosch staan ze voor hoogwaardige voeding voor dieren, zoals honden en katten. Dit familiebedrijf is gecertificeerd en het voer bevat veel vers vlees! De voeding van Bosch is vrij van chemische toevoegingen, zoals kleurstoffen. De brokken hebben een hoge acceptatiegraad en voedingswaarde wat zorgt voor een compactere ontlasting.

Natuurlijk!

De voeding van Bosch is natuurlijk, gezond en vooral smakelijk. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Bij de productie van de voeding wordt ook gelet op het milieu en zorgvuldigheid, zodat jouw trouwe vriend enkel het beste voer krijgt voorgeschoteld.

Wat zit erin?

De voeding bevat een hoog vleesgehalte en is vrij van tarwe. Jouw hond zal genieten van een goede weerstand en glanzende vacht. De voeding wordt op basis van de meest recentelijke wetenschappelijke bevindingen geproduceerd en bevat geen kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen. Speciaal afgestemd op de behoeften van jouw hond zijn er verschillende lijnen in het assortiment. Zo kan jouw hond, ongeacht leeftijd, gewicht en levenswijze genieten van deze heerlijke voeding!

Toon filters