Bosch Hondenvoer

Met het hondenvoer van Bosch ben je verzekerd van een uitgebalanceerde maaltijd van hoge kwaliteit voor jouw viervoeter. De voedingen bevatten vers vlees en hoogwaardige ingrediënten, waardoor de voedingen naast verantwoord ook nog eens super lekker en goed verteerbaar zijn! Bekijk hieronder welke voeding bij jouw huisdier past

Bosch Puppy & Junior

Speciaal voor de pups en jonge honden heeft Bosch lijnen als Bosch Mini Junior, Bosch Medium Junior en Bosch Maxi Junior. Deze junior lijn is speciaal afgestemd op de grootte van jouw ras; mini, medium of maxi. Wil je nu een voeding speciaal voor pups? Dan heeft Bosch ook nog Bosch Puppy in zijn assortiment.

Bosch Volwassen Voeding

Ook voor volwassen honden zijn er verschillende lijnen, zoals Bosch Adult, dat geschikt is voor elk ras, of Bosch Mini Adult, dat geschikt is voor volwassen honden van een klein ras. Voor de grotere rassen is er Bosch Maxi Adult.

Bosch Senior

Dan zijn er nog de senioren onder ons. Hiervoor heeft Bosch ook voeding afgestemd op de grootte van het ras. Kijk hiervoor eens bij de volgende producten: Bosch Mini Senior, Bosch Senior, en Bosch Maxi Senior.

Bosch op maat

Heeft jouw hond last van overgewicht of gevoeligheid voor bepaalde bestanddelen? Bosch heeft verschillende voedingen die zijn aangepast aan de speciale behoeften van jouw huisdier. Kijk eens bij producten als Bosch Special Light, dat geschikt is voor honden met problemen aan de urinewegen of de leverstofwisseling of Bosch Sensitive, dat geschikt is voor honden met een gevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen.

Speciaal voor drachtige of zogende honden heeft Bosch Bosch Reproduction of heerlijke snacks, zoals Bosch Cake en Bosch Fruitees.

Toon filters