Bogadent

Bogadent

Bogar is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent en Bogavital die elk op hun eigen manier producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo is Bogadent voor het dagelijks schoonhouden van het gebit en het tegengaan van tandplak en tandsteen.

Dagelijkse verzorging van het gebit

Voor de dagelijkse verzorging van het gebit van je hond of kat zijn er vingertandenborstels, normale tandenborstels en tandpasta's verkrijgbaar. De vingertandenborstels zijn verkrijgbaar in de Silicone en de Anti-Plague variant. Verder is er de Ergo Dual Brush, dit is een tandenborstel voor honden, die zo is ontworpen dat zowel de buitenkant als de binnenkant van het gebit goed gereinigd kan worden. Op de vingertandenborstels en normale tandenborstels kan de tandpasta van Bogadent worden gebruikt. Deze tandpasta’s zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en voor zowel honden als katten.

Tegengaan van tandplak en tandsteen

Ter voorkomen en bestrijding van tandplak en tandsteen verkoopt Medpets verschillende Bogadent producten. Zo is er Bogadent Plaque-Stop voor honden en katten dat wordt gebruikt bij tandplak, tandsteen en slechte adem. Ook is er mondwater van Bogadent verkrijgbaar voor honden en katten. Ten slotte is er de Bogadent Dental Care Spray, deze zorgt voor een gezonder gebit van je hond en verkleint de kans op gebitsproblemen.

Kauwstrips, sticks en -chips

Er zijn ook verschillende kauwsnacks voor honden en katten die helpen bij een schoon gebit. Voor katten zijn er kauwchips die het gebit beschermen tegen de vorming van tandplak en tandsteen. Voor honden zijn er ook snacks die een preventief hulpmiddel vormen tegen tandplak. Zo zijn er voor honden kauwchips, kauwstrips en sticks. Deze producten helpen tandplak te verminderen en geven ongewenste micro-organismen niet de mogelijkheid zich te hechten aan de oppervlakte van de tanden.

Tenslotte heeft Bogadent ook een startset voor de verzorging van het gebit. Deze bevat een tandgel, vingerborstel en speeltje. Zo kun je aan de slag met het poetsen van het gebit.

Toon filters