Bob Martin spot on voor de kat

Bob Martin spot on voor de kat

Bob Martin spot on voor de kat is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina van Amflee Spot-on Kat of Effipro DUO Spot-on Kat kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Bob Martin Spot On Kat

Bob Martin Spot On voor katten is een middel tegen vlooien en teken. De druppels doden binnen een week vlooien en teken en bieden daarna tot 5 weken bescherming tegen deze beestjes. Dit product is niet geschikt voor katten die minder dan 1 kg wegen.

Toepassing

  1. Bob Martin Spot on is het meest effectief wanneer deze wordt toegepast op 2 punten; in de nek en tussen de schouderbladen.
  2. Verwijder de pipet uit de verpakking. Houd de pipet rechtop en breek het bovenste deel van de kap open.
  3. Spreid de vacht van uw kat totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats het uiteinde van de pipet direct op de huid en knijp zachtjes.
  4. Druk de pipet meerdere keren in voor een volledige dosering. Let op dat u de vloeistof niet inwrijft en dat andere huisdieren geen kans krijgen om de vloeistof op te likken.

Contra-indicatie

Konijnen

Inhoud

3 pipetten (= 15 weken)

Werkzame stof

Fipronil

Voor het bestrijden van vlooien en teken bij de hond kunt u kiezen voor Bob Martin Spot On voor hond.

Let op

Bij een hoge tekendichtheid in de omgeving kan het gebeuren dat er toch een aantal teken door de bescherming van de druppels heen breken. Helaas kan geen enkel vlooien- en/of tekenproduct 100% bescherming bieden. Daarom blijft het belangrijk uw kat dagelijks te controleren op teken en deze te verwijderen indien u ze vindt.

Product ID: 2683
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bob Martin spot on voor de kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Gevaarlijk
Door , 14 juni 2016

Ik had al gelezen dat er katten zijn die er kaal van werden. Er staan ook positieve beoordelingen online. Ik heb twee kater. 1 kreeg een kale plek en de ander een plek die zelfs ging bloeden. Heb de overige pipetten gelijk in de prullenbak gemikt. mijn advies: niet doen deze goedkope Bob Martin Spot on.

Antwoord van Medpets

Geachte Saskia Friso, Bedankt voor uw productbeoordeling. Wat vervelend dat de druppels deze bijwerkingen hadden bij uw katten. Helaas is dit een bekende bijwerking, hoewel het maar zeer zelden voorkomt. Over het algemeen is het product goed werkzaam. Soms komt het voor dat de kat aan de plek gaat krabben en hierdoor een kale plek of wondjes kunnen ontstaan. We raden u inderdaad aan om in de toekomst een ander product te gebruiken. Met vriendelijke groeten, Team Medpets

Prima
Door , 18 juni 2015

Ik gaf altijd Advantage maar dit is een prima alternatief dat wel goedkoper is.

Fijn product
Door , 09 juni 2015

het product komt minder agressief over. Fijn om mee te werken!

Beoordelingen 1 - 3 van 3