Biodor

Biodor maakt microbiologische formules, in plaats van chemische formules, om een bijdrage te leveren aan het milieu. Biodor richt haar kracht volledig op natuurlijke en biologische afbreekbare ingrediënten in haar schoonmaakformules. Door van de kracht van de natuur gebruik te maken, zijn er geen schadelijke chemicaliën nodig.

Speciaal om de omgeving van je huisdieren schoon te houden, heeft Biodor verschillende microbiële producten op de markt gebracht. Bij een gezond huisdier, hoort natuurlijk ook een gezonde en schone omgeving. Met een microbiologisch reinigingsmiddel van Biodor, waaronder Biodor Animal - Geurverwijderaar & Reiniger, reinig je zonder agressieve chemische toevoegingen. De organische resten, zoals urine, uitwerpselen of bloed, worden zelfs tot het diepe oppervlakte gereinigd. Het middel neemt namelijk de bacteriën en kiemen die de geur veroorzaken weg. De omgeving van je huisdier wordt met de reinigingsproducten van Biodor weer schoon en geurvrij.

Reinigen van de vacht

Biodor heeft middelen om de omgeving van je huisdier te reinigen, maar ook producten waar jij je huisdier mee kunt wassen. Buiten de behuizingen goed te reinigen, wil je natuurlijk ook dat je huisdier fris ruikt. Een vacht kan soms vervelende geurtjes met zich meebrengen. De Biodor Animal AMUN Hondenshampoo is een natuurlijke shampoo draagt bij aan de vachtverzorging, het verminderen van vervelende geurtjes en het herstellen van de natuurlijke evenwicht van de huid. Blijft het wassen een eeuwige strijd? Of heeft je huisdier watervrees? Probeer dan eens de Biodor Animal Care Spray. Dit is een handige droogshampoo om je huisdier een verfrissende wasbeurt te geven zonder water te gebruiken.

Bekijk snel het volledige assortiment van Biodor voor een schone en geurvrije omgeving, zonder het gebruik van chemicaliën.