Run-About Hamsterbal
Run-About Hamsterbal

Run-About Hamsterbal

De Run-About Hamsterbal is geschikt voor hamsters. Jouw hamster kan lekker rondrennen, zonder kwijt te raken. Ideaal als jij je hamster even wilt laten spelen of de hamsterkooi wilt schoonmaken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Run-About Hamsterbal

De Run-About Hamsterbal is een kunststof bal. Dit speeltje zorgt ervoor dat jouw hamster de hele kamer kan doorrennen. Deze leuke transparante speelbal heeft een deurtje, hierdoor kun jij de knager makkelijk in de bal zetten. Als je het deurtje sluit, kan de hamster beginnen aan het renplezier. Dit speeltje is niet alleen leuk voor de hamster, want voor jou is het ook grappig en leuk om jouw knager meters te zien afleggen. De Run-About Hamsterbal is beschikbaar in twee verschillende formaten. Klik hier om het volledige assortiment van Beeztees te bekijken.

Kleuren

Transparant

Afmetingen

De Run-About Hamsterbal is beschikbaar in de onderstaande formaten:

  • Diameter 12,5 cm
  • Diameter 18 cm
Product ID: 6452
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Run-About Hamsterbal ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Hamster vind het geweldig
Door , 27 januari 2021

Ik heb de grotere bal gekocht, gelukkig maar. Hamster heeft nu veel meer ruimte om te bewegen. Alleen onze hamster poept om de meter :D ahahahaha

Great exercise
Door , 27 mei 2020

I set it down in his cage and let him decide if he wants to climb in. He climbs in almost every day! This allows him the freedom to explore the house, while feeling safe and protected. Note: always supervise your rodent while he is in the ball, and don't let him stay in for too long.

Geen speelgoed
Door , 09 februari 2020

Het ziet er leuk uit zo'n bal waar je hamster/rat/muis in kan rennen. Maar voor het dier is het niet zo fijn. Ze kunnen niet aangeven dat ze eruit willen, ze zien niet waar ze heen gaan, hebben dus geen oriëntatie en er is gevaar om er per ongeluk tegen aan te schoppen. Het geeft meer stress dan plezier. Laat dieren liever in een ren los lopen, of gebruik een looprad waar ze in kunnen rennen.

Nice hamsterball!
Door , 28 november 2019

The hamster ball is very nice, although the hamster may have some problems moving it if small.

Beoordelingen 1 - 4 van 4