Productafbeelding /7
Product afbeelding van Beaphar No Stress - Kat

Beaphar No Stress - Kat

No Stress producten kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen spanning bij katten. No Stress producten zijn te gebruiken bij overmatig janken, miauwen en sproeien, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag.

   » Meer informatie
6 varianten, vanaf: € 5,50

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 17080 reviews
6 varianten, vanaf: € 5,50
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Beaphar No Stress - Kat - 3 Pipetten € 6,95
Beaphar No Stress - Kat - Band € 7,95
Beaphar No Stress - Kat - Spray - 125 ml € 7,95
Beaphar No Stress - Kat - Verdamper en Navulling - 30 ml € 12,95
Beaphar No Stress - Kat - Navulling - 30 ml € 8,95
Beaphar No Stress - Kat - 20 Tabletten € 5,50
Productinformatie

No Stress producten kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen spanning bij katten. No Stress producten zijn te gebruiken bij overmatig janken, miauwen en sproeien, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag.

Beaphar No Stress

Beaphar No Stress producten kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen spanning bij katten. Ze bevatten Valeriaan-extract; een natuurlijk middel met een kalmerende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam.

Wanneer gebruiken?

No Stress producten zijn te gebruiken bij overmatig janken, miauwen en sproeien, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle kattenrassen en alle leeftijden.

Gebruik No Stress

  • Beaphar No Stress Pipet: De werkingsduur van een No Stress-pipet is een week, doordat het valeriaan-extract langzaam vrijkomt. De dosering is altijd 1 pipet per dier. De hoeveelheid geurstof die een groot of klein dier nodig heeft voor het gewenste effect is gelijk. Dit product is geschikt en veilig voor langdurig gebruik. Voor sommige gedragsafwijkingen kan aanvullend op het gebruik van de druppels nog extra training nodig zijn, om het ongewenst gedrag af te leren.
  • Beaphar No Stress Band: De werkingsduur van de No Stress Band is ongeveer 3 à 4 weken. Bevestig de band losjes om de hals van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik geen andere halsbanden terwijl u de No Stress Band gebruikt; dit kan de werking verminderen. Bij het wassen van de hond dient u de band te verwijderen. Indien de band nat is geworden, zal deze na opdrogen weer werken. Vernieuw de band om de 4 weken. Niet gebruiken bij katten jonger dan 12 weken of katten met een geprikkelde of beschadigde huid.
  • Beaphar No Stress Spray – Kat: De spray goed schudden voor gebruik. Spray op de plaatsen waar de kat ongewenst gedrag vertoont of op dekens, speelgoed, reismanden, krabpalen enzovoorts. Dit product is niet bedoeld om rechtstreeks op de kat te sprayen. Voor een optimaal resultaat kunt u de spray dagelijks gebruiken. Tijdens extra spannende situaties zoals bij vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kunt u het product meerdere malen per dag gebruiken. Het is aanbevolen om de spray eerst op een onopvallende plaats aan te brengen op het te sprayen object om het te testen op kleur- en materiaalbestendigheid.
  • Beaphar No Stress Verdamper: De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan die bekend staan om de kalmerende eigenschappen. Één vulling (30ml) werkt ongeveer 4 weken. De navulling is enkel te gebruiken met de No Stress verdamper en is los te verkrijgen.
  • Beaphar No Stress Tabletten: No Stress tabletten geeft u 1,5 uur voor de stressvolle gebeurtenis rechtstreeks of via het voer. U kunt dit na 2,5 uur herhalen. Per keer geeft u een 0.5 tablet en maximaal 3x op een dag.

 

Beoordelingen voor Beaphar No Stress - Kat

Heb je ervaring met Beaphar No Stress - Kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Nog alle dagen een magistraal concerto”

Door 

Had dit product gekocht omdat onze kat jankt en miauwt tegen de sterren op. Ze begint meestal rond 4.30u 'smorgens en houdt niet op tot iedereen wakker is. Gedurende de dag herhaalt dit zich nog een paar keer. Waarschijnlijk een goed product voor geen te extreme situaties maar voor onze kat werkt dit niet.

“Een rustiger jaarwisseling!”

Door 

Paar dagen van tevoren begonnen met her en der te sprayen (mandjes,vloerkleed) Op 31 december pipetje in de nek gegeven. De poezen waren rustiger, en niet meer echt in paniek. Voordeel: ze zijn niet zo gedrogeerd. Mijn ervaring is dat ze daar juist bang van worden!!Dus voor herhaling vatbaar. Enige minpunt: de geur.

“Werkt goed! ”

Door 

Ik heb 4 katten waarvan 2 daarvan een band dragen. De eerste dag was 1 van de 2 katten een beetje van de wereld leek het. Ze staarde naar de muur en grond vanaf de bank. Ik twijfelde om hem af te doen maar niet gedaan. Volgende dag ging het een stuk beter. Heb het om gedaan omdat ze elkaar niet uit konden staan en 1 van de 2 plast naast de kattenbak. Het gaat tussen de katten beter maar ze plast nog naast de kattenbak en de andere kat in gelukkig minder gestrest!

“Wat een lucht”

Door 

Dit halsbandje geeft een verschrikkelijke overheersende geur af. En als mijn kat er nu rustig van zou worden, zou ik het niet erg vinden. Maar ik heb niet het idee dat dit werkt....

“Werkt! ”

Door 

Het werkt echt! Alleen de eerste dag zijn ze wel behoorlijk high, onze katten. En soms wat vreterig. Ik breng het aan en laat de katten dan even niet bij elkaar anders likken ze get bij elkaar weg.
Maar zo komen we oud en nieuw wel door.

“Milpro kat”

Door 

Ik heb 4 katten die moeilijk pilletjes slikken maar deze waten top en ze waren zo opgegeten omdat er blijkbaar een lekker smaakje aan zat. Volgende keer bestel ik ze weer..

“Zeer tevreden”

Door 

Sinds we de pipet in de nek van onze gecastreerde kater hebben gedaan, sproeit hij niet meer en is hij rustiger in huis en naar de andere kat toe. Hijzelf heeft er niets van gemerkt en is nog steeds even gelukkig en nog aanhankelijker zelfs.

“Beaphar no stress”

Door 

Ik heb van alles geprobeerd om mijn twee Katten minder met elkaar te laten vechten en sproeien. Dit was echt mijn laatste hoop en ik ben echt ontzettend tevreden. Mijn 2 katten zijn een stuk rustiger, vechten niet meer zoveel en het sproeien is bijna weg. Kan het iedereen aanbevelen.

“Geweldig product om sproeien tegen te gaan!! ”

Door 

3 katten in huis die spijtig genoeg al jaren in huis sproeien. Al vanalles geprobeerd, met wusselend succes. Met no stress spray is het sproeien volledig gestopt! Ik gebruik het wel meermaals per dag, maar met plezier.

“Werkt in combo”

Door 

Ik heb de No stress band en spray gekocht. De halsband werkt erg goed bij een plassende en bange kat. Spray werkt wel maar ik vind wel dat een stressvrije omgeving erbij werkt. Als tip voor mensen die dominante katten hebben die wellicht sproeien ,eerst altijd onderzoeken of er een medisch reden ervoor is . Zo niet, dan is werken met een kat erg aan te raden en in combinatie met No stress werkt het altijd eigenlijk. Met kat adequaat spelen is 1 van de allerbelangrijkste positieve dingen die je dan kan doen. De cat whiperer Jackson Galaxy geeft veel uitleg hierover. Op You tube zijn veel van zijn adviezen te vinden. Overall een goed product !!!

“Werkt niet”

Door 

Dit product gekocht nadat de Feliway verstuiver geen effect had, bij het stress gedrag (vechten, sproeien) van onze kater. Ik heb de spray zojuist gebruikt, en de kat sproeit er meteen overheen. Ik gebruik ook de Bach bloesem druppels. Kortom, een hoop geld kwijt en nog steeds geen enkele verbetering. Sterker nog, product werkt sproeien in de hand.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit