Bayer Preventiepakket Kat
Bayer Preventiepakket Kat
Bayer Preventiepakket Kat

Bayer Preventiepakket Kat

Dit product is niet langer leverbaar.

Jij wilt toch ook dat jouw kat goed beschermd is tegen vlooien, teken en wormen? Met het Bayer Preventiepakket Kat schaf je voordelig en in één keer voor 6 maanden bescherming aan. Het pakket voor buitenkatten bestaat uit een Seresto halsband en Drontal tabletten.Het pakket voor binnenkatten bestaat uit Advantage en Drontal.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar.

Bayer Preventiepakket Kat

Met het Bayer Preventiepakket Buitenkat haal je voordelig en in één keer voor een half jaar bescherming in huis! Zo bescherm jij jouw kat goed tegen vlooien, teken en wormen. Het pakket voor buitenkatten bestaat uit een Seresto Band en Drontal tabletten. Het pakket voor binnenkatten bestaat uit Advantage pipet en Drontal tabletten.

Advantage

Advantage Kat met als actieve stof Imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. Een enkele behandeling met Advantage Kat beschermt uw kat gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Kat kan tevens worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een vlooienallergie/dermatitis.

Seresto

Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die bescherming tegen vlooien en teken bij jouw kat biedt. De halsband met een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.

Drontal

Drontal Cat is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat spoelwormen, haakwormen en lintwormen bij katten in één toediening bestrijdt. De werkzame stoffen van Drontal Cat zijn Pyrantelembonaat en Praziquantel. Je geeft 1 tablet per 4 kg.

Eigenschappen

  • Voor 6 maanden bescherming tegen vlooien, teken en wormen.
  • Maar 2 keer per jaar bestellen
  • Voordeliger dan los bestellen

Inhoud

Inhoud Preventiepakket Buitenkat
Gewicht KatSerestoDrontal
0 - 4 kg1 band2 tabletten
4 - 6 kg1 band3 tabletten
6 - 8 kg1 band4 tabletten
Inhoud Preventiepakket Binnenkat
Gewicht KatAdvantageDrontal
0 - 4 kg8 pipetten < 4 kg2 tabletten
>4 kg8 pipetten > 4 kg4 tabletten

Video's

Product ID: 7277
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bayer Preventiepakket Kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling