Applaws

Applaws

Bij Applaws zijn ze van mening dat het maken van gezond dierenvoeding erg belangrijk is. Het is alles wat Applaws doet en wilt doen. Zo is Applaws al 100 jaar lang met plezier bezig met het creëren van gezond en natuurlijk katten- en hondenvoer. Streven naar de hoogste kwaliteit met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten is waar Applaws zich voor inzet.

Waar staan ze voor?

Vrij van kleur-, geur- of smaakstoffen, vrij van conserveringsmiddelen. Het nat- en droogvoer van Applaws bestaat voor tenminste 75% uit verse vis of vers vlees. Hierdoor zit de voeding boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en mega 3- en 6-vetzuren. De natuurlijke eenvoud is de reden dat het voer van Applaws zo gezond is voor je hond of kat. Zowel het honden- als het kattenvoer leggen de basis bij de bovenstaande principes. Op dat gebied verschillen ze dus niet veel. Echter wordt er per dier gekeken naar de facetten die belangrijk zijn voor een bepaald dier in een bepaalde levensfase.

Waarden van Applaws

  • Applaws belooft nooit goedkope en onnodige additieven te gebruiken om het voer te vullen
  • Applaws belooft alleen de beste stukken borstvlees of visfilet in de blikjes, potten en buidels te gebruiken
  • Applaws belooft alleen dierlijke eiwitten van het hoogste niveau en kwaliteit te gebruiken
  • Applaws belooft alleen 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken voor het voer

Droogvoer voor honden en katten

Medpets heeft verschillende soorten droogvoer van Applaws in het assortiment. Al het droogvoer van Applaws is erg smakelijk door het gebruik van natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan mega 3- en 6-vetzuren. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de conditie, huid, vacht en spieren van je kat. Een populaire droogvoeding is de Applaws Dog - Adult Large Breed - Chicken. Dit droogvoer draagt bij aan de bovenstaande facetten en ondersteunt tevens de nieren en lever van je grote hond. Ook ondersteunt het de darmflora met behulp van de toevoeging van goede bacteriën. Deze smaak is beschikbaar in verschillende varianten die zijn gerangschikt op de grootte van je hond. Bij katten is het voornamelijk gerangschikt op leeftijd.

Natvoer voor honden en katten

Medpets heeft ook veel natvoer van Applaws in het assortiment. Kenmerkend voor dit natvoer is dat het een bron is van proteïne. Al het natvoer van Applaws bevat natuurlijk vis of rund en deze ingrediënten bevatten veel proteïne. Deze ingrediënten hebben een ondersteunend effect aan de conditie van de huid, vacht en spieren. Dit natvoer is tevens te combineren met het droogvoer van Applaws. Een combinatie droog- en natvoer valt altijd goed in de smaak bij honden en katten. Een bekende natvoeding van Applaws is de Applaws Cat - Ocean Fish of de Applaws Dog - Chicken & Vegetables with Rice. Dit natvoer is smaakvol en is naast de bovenstaande dingen, een bron van taurine. Dit ingrediënt ondersteunt de conditie van het oog en is goed voor het hart. Soms wordt het droogvoer namelijk gemengd met 100% natuurlijke groenten. Dit geeft het voer nog meer smaak!

Toon filters