Animonda Vom Feinsten Gecastreerde Kat

Animonda Vom Feinsten Gecastreerde Kat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Animonda Vom Feinsten Gecastreerde Kat is speciaal geformuleerd voor gecastreerde katten die door hun veranderde hormoonhuishouding meer honger hebben maar minder energie verbruiken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Animonda Vom Feinsten Gecastreerde Kat

Animonda Vom Feinsten voor gecastreerde katten is speciaal geformuleerd voor gecastreerde katten die door hun veranderde hormoonhuishouding meer honger hebben maar minder energie verbruiken.

Castratie

Een castratie zorgt voor een veranderde hormoonhuishouding. De energiebehoefte neemt af maar de eetlust neemt toe. De kans op overgewicht neemt hierdoor explosief toe. Een hoogverteerbaar eiwit uit het spiervlees van de kalkoen zorgt, in combinatie met een laag vetgehalte, ervoor dat het gewicht constant blijft en uw kat niet onnodig te dik wordt. Er zijn 4 smaken beschikbaar, allen gebaseerd op kalkoen.

Samenstelling

Kalkoen & Kaas: kalkoen (53%), bouillon, kaas (4%), calciumcarbonaat, natriumchloride. Kalkoen & Forel: kalkoen (44%), bouillon, forel (7,5%), zalm (7,5%), calciumcarbonaat, natriumchloride. Kalkoen & zalm: kalkoen (53 %), bouillon, zalm (7,5%), forel (7,5%), calciumcarbonaat, natriumchloride. Kalkoen & tomaat: kalkoen (53%), bouillon, tomaten (4%), calciumcarbonaat, natriumchloride.

Product ID: 2169
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Animonda Vom Feinsten Gecastreerde Kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mijn ene kat z'n favoriet
Door , 24 juli 2018

Mijn ene kat weet graag de kalkoen met zalm of de kalkoen met kip. Maar de rest moet het niet hebben, dus of het zo'n goede graadmeter is weer ik niet. Wel handige bakjes, smeuïg.

Super cat food
Door , 21 augustus 2016

Onze katten zijn er dol op. Natuurlijk heeft de ene kat meer voorkeur voor het ene smaakje en de ander lust ook weer een bepaald smaakje niet. Het is vrij van geur- en smaakstoffen én vrij van soja en dat scheelt enorm in de stank die uit de kattenbak komt!

kat lust het niet
Door , 22 april 2014

Hoewel het voedsel er erg goed uit ziet, willen mijn katten het niet eten. Helaas. Moet ik bij zeggen dat één kat altijd al kieskeurig is met eten.

Niet zo enthousiast
Door , 21 april 2014

Mijn twee katten van 17 en 12 waren niet zo enthousiast over dit product. Vreemd genoeg at de jongste, die altijd erg kieskeurig is, er wel van, maar haalde de oudste, die normaal gesproken van alles lust, er zijn neus van op. Ik ga het voer aan een vriendin van ons geven, hopelijk lust haar kat het wel.

Beoordelingen 1 - 4 van 4