Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Tonijn, Kip & Ham

Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Tonijn, Kip & Ham

Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer met Tonijn, Kip & Ham is een maaltijd voor de kat, welke bestaat uit pure ingrediënten.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer

Voor de volwassen kat heeft 'Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Tonijn, Kip & Ham'. Deze pure en eenvoudige maaltijd is een echte klassieker die bij katten erg goed in de smaak valt. De maaltijd in blik wordt bereid met natuurlijke ingrediënten en bestaat uit maar liefst 75% vis en/of vlees. Zo is de vis vers gevangen uit de zee (geen kweekvis) en is het vlees dat is toegevoegd aan deze maaltijd afkomstig uit de vrije houding (vrij van hormonen en antibiotica tijdens het fokken).

De vis en het vlees worden gekookt en gesneden zonder chemische behandeling en geconserveerd in het eigen kookvocht. Door dit proces blijven de eigen voedings- en smaakstoffen behouden, blijft de vis en het vlees rijk aan zijn natuurlijke vitaminen en mineralen en worden er geen extra additieven toegevoegd. Om deze maaltijd nog completer te maken is er een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd.

Uiteraard zijn er bij de maaltijden van Almo Nature ook geen chemische conserverings- en kleurstoffen toegevoegd om de maaltijd er beter uit te laten zien.

Voor een 100% voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven.

Inhoud

24 x 150 g

Product ID: 11957
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Tonijn, Kip & Ham ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling