Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Kip & Pompoen

Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Kip & Pompoen

Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer met Kip & Pompen is een maaltijd voor de kat, welke bestaat uit enkel pure ingrediënten.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer

Almo Nature heeft voor de volwassen kat de 'Almo Nature HFC 150 Natural met Kip & Pompoen'. Deze smaakvolle en klassieke maaltijd in blik bestaat uit maar liefst 75% vlees en is enkel bereid met natuurlijke ingrediënten. De kip is afkomstig uit de vrije houding, dat wil zeggen dat deze vrij zijn van hormonen en antibiotica tijdens het fokken.

Het vlees en de groenten worden gekookt en gesneden zonder chemische behandeling, waarna het geconserveerd wordt in het eigen kookvocht. Door dit proces blijven de eigen voedings- en smaakstoffen van het vlees behouden en worden er geen mineralen, vitaminen of additieven toegevoegd, omdat het vlees hier van nature al rijk aan is. Daarnaast is er ook een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd aan de maaltijd.

Uiteraard zijn er bij de maaltijden van Almo Nature geen chemische conserverings- en kleurstoffen toegevoegd en valt deze klassieker door de pure en eenvoudige samenstelling goed in de smaak bij katten.

Inhoud

24 x 150 g

Product ID: 11946
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Almo Nature HFC 150 Natural Kattenvoer - Kip & Pompoen ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling