Almo Nature - Orange Label - Cat food

Almo Nature - Orange Label - Cat food

Almo Nature Orange Label Adult Cat food is niet langer leverbaar. Voor een alternatief kunt u op de pagina met Almo Nature kattenvoer kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Almo Nature - Orange Label - Cat food

Almo Nature Orange Label Adult Cat food is een maaltijd op basis van puur gekookt vlees of vis voor de kat dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten met toevoegingen van vitaminen en mineralen.

Voor de volwassen kat heeft het Orange Label van Almo Nature de licht verteerbare 'Almo Nature Cat food'. Deze maaltijden in vershoudzakjes zijn gemaakt van een hoog percentage vis en vlees en andere natuurlijke ingrediënten, die alleen geschikt zijn voor diervoeding.

Almo Nature Orange Label voegt vitaminen, mineralen en taurine (voedingsadditieven) toe voor een complete en gezonde maaltijd voor de kat. Het vlees wordt gekookt en gesneden zonder chemische behandeling. Daarna wordt het geconserveerd in het eigen kookvocht. Door dit proces blijven ook de eigen voedings- en smaakstoffen van het vlees behouden. De maaltijden van Almo Nature bevatten geen chemische conserveringsmiddelen. Hierdoor is Aldult Cat food Orange Label een gezonde, verantwoordelijke en bovenal lekkere maaltijd voor uw kat!

Almo Nature adviseert de kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, voor een 100% voedingsbalans.

Verpakking

Deze maaltijd wordt geleverd per 24 stuks in zakjes van 70 gram per stuk.

Product ID: 2283
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Almo Nature - Orange Label - Cat food ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling