Adventskalender voor Kleindieren

Tel de dagen af tot kerst, samen met je kleindier, met een speciale adventskalender. Met een adventskalender voor kleindieren betrek jij je huisdier bij de feestdagen. In aanloop naar kerstmis geef jij je kleindier elke dag heerlijke traktatie.

Hoe werkt een adventskalender voor dieren

Een adventskalender heeft heel veel deurtjes. Elke dag naar aanloop tot Kerstmis mag er een deurtje geopend worden. Achter dit deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor je lieve kleindier. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëer je een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkers er verstopt zit achter het deurtje.

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder van Trixie. Deze adventskalender voor kleindieren van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Kleindier ook een adventskalender Hond en een adventskalender Kat. De voorzijde van deze adventskalender is voorzien van een prachtige foto.

Ga jij samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten