Zylkène

Spanning bij jouw hond, kat of paard kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verhuizing, een verbouwing, vuurwerk of een nieuw gezinslid. Tijdens spannende tijden kan jouw dier wel wat ondersteuning gebruiken.

Vermindert angst, stress en spanning

Zylkène is een aanvullend diervoeder dat jouw huisdier ondersteunt wanneer hij te maken krijgt met een spannende periode. De werkzame stof alpha-casozepine kalmeert jouw dier en laat hem sneller wennen aan nieuwe situaties. Zylkène heeft 3 verschillende producten, namelijk:

  • Zylkène capsules: De inhoud van deze capsule kun je mengen door het voer. Zo heeft jouw hond of kat niet door dat je hem wat extra geeft. Ook is het mogelijk om deze capsule in het geheel toe te dienen.
  • Zylkène chews: Dit zijn smakelijke kauwbrokjes die je hond of kat snel zal accepteren. Je kunt deze tabletten rechtstreeks als snoepje geven of mengen door het voer.
  • Zylkène Equine: Dit product is speciaal ontwikkeld voor paarden. Doordat het supplement per zakje is verpakt, kun je het gemakkelijk in kleine hoeveelheden door het voer mengen.
Zylkene

Ondersteuning bij vuurwerkangst

Zylkène kan onder andere een ondersteunende werking hebben bij honden met vuurwerkangst. Tijdens de jaarwisseling wordt er flink op los geknald. Dat vinden de meeste viervoeters niet prettig. Wanneer je hond of kat echt een angst heeft ontwikkeld, is het belangrijk om je viervoeter te ondersteunen tijdens de jaarwisseling. Bij vuurwerkangst wordt er geadviseerd minimaal 1 week van tevoren te beginnen met Zylkène.

Ondersteuning bij verlatingsangst

Raakt jouw hond in paniek als jij het huis verlaat? Verlatingsangst is zowel voor jouw huisdier als voor jezelf erg vervelend. Zylkène kan hierbij helpen. Zylkène kan er namelijk voor zorgen dat de hond nét wat relaxter is, waardoor er als het ware ruimte is om nieuw gedrag aan te leren.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten