Blijf op de hoogte met de Medpets Mailings!

Blijf op de hoogte met de Medpets Mailings!

bernersennen met baas

Altijd als eerste alle acties en kortingen ontvangen? Lees dan snel verder!

Wilt u op de hoogte blijven van alle acties en kortingen van Medpets? Bent u altijd op zoek naar dé manier om uw huisdier het allerbeste te geven? De Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk kortingen!

De voordelen van de Medpets Nieuwsbrief

  • Iedere week nieuwe kortingen
  • Gratis dierenarts advies
  • Leuke & handige tips voor dieren
  • Ieder moment gemakkelijk opzegbaar

Voorwaarden

Je kunt je op twee manieren inschrijven voor onze e-mails: door in de footer van onze website je e-mailadres in te vullen en op “inschrijven” te klikken of door tijdens het bestellen het vakje voor de e-mails aan te vinken. Na het aanmelden wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt.

Wij versturen onze e-mails gemiddeld twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte en persoonlijke situatie van onze abonnees. Over het algemeen bestaan onze e-mails o.a. uit de nieuwsbrief, kortingscodes, persoonlijke aanbevelingen en tips van onze dierenarts.

Uitschrijven

Je kunt je op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die je in iedere e-mail vindt. Mocht je problemen ervaren bij het uitschrijven, dan kun je een bericht sturen naar nieuwsbrief@e.onlinepets.com.

Lees ook: