Nieuwsbrief voorwaarden

Nieuwsbrief voorwaarden

Wij gebruiken je e-mailadres alleen met jouw toestemming om je onze nieuwsbrief te sturen. Je kunt op twee manieren toestemming geven: door in de footer van onze website je e-mailadres in te vullen en op “inschrijven” te klikken of door tijdens het bestellen het vakje voor de nieuwsbrief aan te vinken. Na het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt.

Wij versturen onze nieuwsbrief over het algemeen één keer per week (op maandag) en maximaal twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud van onze (gepersonaliseerde) nieuwsbrief zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze abonnees. In het algemeen bevat onze nieuwsbrief de laatste nieuwtjes, leuke acties, aanbiedingen exclusieve kortingscodes en tips & advies van onze dierenarts over onderwerpen met betrekking tot de gezondheid van dieren.

Uitschrijven
Je kunt je op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die je onderaan iedere e-mail vindt. Mocht je problemen ondervinden bij het uitschrijven, dan kun je een bericht sturen naar nieuwsbrief@e.onlinepets.com.

Lees ook:

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten