TVM

Medpets biedt van het merk TVM twee producten voor de ogen van je dier aan. De Twelve Oogdruppels zijn druppels die smerend, hydraterend en verzachtend werken voor de ogen van je dier. Voor de reiniging van de ogen heeft TVM Ocryl, dit is een steriele oplossing voor het reinigen van de ogen en de omgeving om de ogen.

Voor de ouder wordende hond

Ook voor ouder wordende honden heeft TVM ondersteunende producten. Zo hebben de Sitalan SE Tabletten een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen, zoals vermoeidheid en verminderde spierspanning. De Sitalan SE Orale Suspensie heeft een gunstige werking op de verouderde ooglens en de celveroudering.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten