Tinley gedragstherapie

Tinley is de specialist in diergedrag. Tinley bestaat uit een Academie en Tinley Gedragstherapie voor dieren.

Tinley Academie

Tinley Academie draagt al 20 jaar kennis over op het gebied van diergedrag. Tinley Academie geeft workshops en beroepsopleidingen zoals Gedragstherapeut voor Katten. Deze academie voldoet aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Zo zijn de beroepsopleidingen kat, paard, papegaai en hondengedrag erkend door de brancheorganisatie SPPD en de Raad van Beheer. Er worden verschillende cursussen en opleidingen geven op het gebied van paarden, katten, honden, vogels, konijnen en knaagdieren. Daarnaast wordt er informatie gegeven over diergedrag/training en dierfotografie.

Tinley Gedragstherapie voor dieren

Gedragstherapie voor dieren bestaat uit een team van 30 gedragstherapeuten met al 20 jaar ervaring in diergedrag. Dit team heeft jarenlange ervaring op het gebied van probleemgedrag bij dieren en geven eigenaars advies. Het team beantwoordt dagelijks vragen over (probleem)gedrag bij dieren en helpen bij ongewenst gedrag. De gedragstherapeuten van Tinley zijn gediplomeerd en ervaren.

Vuurwerkangst

Jaarlijks zijn vele honden en katten angstig voor vuurwerk. Tinley verkoopt al jaren de gedragstherapie CD met geluiden van vuurwerk en onweer. De CD is een hulpmiddel om je huisdier te laten wennen aan deze geluiden.

Toon filters