Smoofl

Smoofl is een Belgisch merk die lekkere en gezonde snacks voor je hond aanbied. Zo verkoopt Smoofl hondenkoekjes en is de eigenaresse met het idee gekomen om een bakmix te lanceren en heeft ze nu ook een ijsmix gelanceerd. Het merk is ontstaan door een kerstcadeautje voor Tineke’s schoonzus, de eigenaar van een teckel. Het bakvormpje in de vorm van een hond bracht Tineke op het idee om gezonde hondenvriendelijke recepten creëren en een bijbehorende blog. Hierna heeft ze haar zelfgemaakte hondensnacks op haar hond Baccchus uitgeprobeerd, die hier erg van genoot. Smoofl is afgeleid van het Oost-Vlaamse ‘Smoefelen’ of terwijl eten met smaak en genot.

Smoofl snacks

Onderstaand zie je de bakmixen en koekjes die Medpets van het merk Smoofl verkoopt. De bakmixen voor hondenkoekjes zijn een verassende mix van gezonde ingrediënten. 100% vegetarisch , gluten- en granenvrij. De natuurlijke Smoofl hondenkoekjes worden in de oven gebakken volgens de tradities van herders in de alpen. Hun ambachtelijke bakproces zorgt ervoor dat de voedingswaarde van alle ingrediënten optimaal blijft bewaard in de koekjes. Behalve dat de koekjes lekker zijn, zijn ze ook nog goed voor de tandhygiëne van je huisdier.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten