Royal Canin Ultra Light

Wil jij jouw kat op het juiste, gezonde gewicht houden? Of weegt jouw kat eigenlijk net iets teveel? Speciaal voor deze katten heeft Royal Canin een speciaal natvoer ontwikkeld, namelijk de Ultra Light. Dit natvoer is verkrijgbaar in gelei of met stukjes in saus. Dit kattenvoer is geschikt voor volwassen katten tussen de 1 en 7 jaar oud die (licht) overgewicht hebben. Dit natvoer heeft een aangepast energiegehalte. Zo bevat dit kattenvoer ruim 19% minder calorieën dan standaard kattenvoer. Hierdoor wordt de calorie-inname van jouw kat beperkt. Daarnaast heeft deze voeding een aangepast mineraalgehalte dat een ondersteunende werking op de urinewegen heeft. Tot slot heeft deze voeding een aangepast eiwitgehalte. Hierdoor wordt het behoud van de spiermassa van je kat gestimuleerd.

Is jouw kat ook zo’n kieskeurige eter? Trekt hij zijn neus op als je weer zijn brokjes serveert? Dan kan het smakelijke natvoer van Royal Canin een uitkomst bieden! Geeft jouw kat de voorkeur aan brokjes in saus of een heerlijke gelei? Of wissel eens af om jouw huistijger elke keer weer te verrassen met een overheerlijke maaltijd.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten