Royal Canin Sterilised

Is jouw trouwe viervoeter gesteriliseerd of gecastreerd? Dan verandert ook de hormoonhuishouding van jouw dier. Zo heeft jouw dier eigenlijk minder energie nodig, maar de eetlust kan juist toenemen. Om gewichtstoename te voorkomen, kan aangepaste voeding een goede keuze zijn. Bij Royal Canin vind je diverse voedingen voor jouw gecastreerde/gesteriliseerde hond of kat! Zo kun je de beste voerkeuze maken voor jouw hond of kat!

Royal Canin Sterilised Kattenvoer

Speciaal voor jouw gesteriliseerde of gecastreerde kat heeft Royal Canin de Sterilised lijn ontwikkeld. Deze voedingen hebben een aangepast energiegehalte, om zo jouw huistijger op een gezond gewicht te houden. Het verhoogde eiwitgehalte draagt bij aan het behoud van de spiermassa. Ook worden de urinewegen van jouw kat ondersteund door het aangepaste mineralengehalte. Belangrijk is dat je het voer kiest dat het beste bij jouw kat past! Zo heb je de keuze tussen kattenbrokken of smakelijk natvoer. Het natvoer is verkrijgbaar in stukjes vlees in gelei of in een lekkere saus. Wissel ook eens af om jouw dier elke keer weer te verrassen met een heerlijke maaltijd. Ook aan de oudjes is gedacht bij Royal Canin! Royal Canin Sterilised 7+ - Kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde/gecastreerde katten tussen de 7 en 12 jaar oud.

Royal Canin Appetite Control Sterilised Kattenvoer

Is jouw kat een echte snoepkont? Is hij het liefst de hele dag aan het eten? Royal Canin Appetite Control Sterilised – Kattenvoer is speciaal voer voor gecastreerde/gesteriliseerde katten die vaak om eten vragen. Deze voeding draagt bij aan een verzadigd gevoel, waardoor jouw kat minder zal vragen om extraatjes.

Royal Canin Sterilised Hondenvoer

Ook voor jouw gesteriliseerde/gecastreerde hond heeft Royal Canin speciaal hondenvoer ontwikkeld. Deze voeding is speciaal afgestemd op de energiebehoefte van jouw dier. Zo blijft jouw dier op een gezond gewicht. Royal Canin heeft 4 verschillende soorten sterilised hondenvoer ontwikkeld, namelijk de x-small, small, medium en maxi. Door de aangepaste brokgrootte en specifieke voedingsstoffen dragen de x-small en small ook bij aan een gezond gebit. Zo draagt deze voeding bij aan het beperken van de vorming van tandsteen. Bij het maxi hondenvoer zijn glucosamine en chondroïtine toegevoegd om zo het behoud van sterke botten en gewrichten te ondersteunen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten