Royal Canin Sporting Life

Heb jij een hond die zeer actief is en maar door blijft gaan? De Sporting Life Energy van Royal Canin draagt bij aan het uithoudingsvermogen van volwassen en actieve honden. De voeding bevat voedingsstoffen die je hond zeker goed kan gebruiken om prestaties te verbeteren gedurende lange periodes van activiteit.

Royal Canin Sporting Life Trail

Is jouw hond een bezig beestje en heeft hij heel veel energie? Royal Canin Sporting Life Trail is er speciaal voor de hond met veel energie. De voeding geeft direct energie vanaf het begin en draagt daarnaast ook bij aan een langdurig uithoudingsvermogen van jouw hond. Door een specifieke combinatie aan voedingsstoffen ondersteunt de voeding de gewrichten en een gezond spijsverteringsstelsel. Als er veel inspanning plaats vindt bij je hond is er meer behoefte aan zuurstof in de spieren en de eiwit turnover. Door een eiwitgehalte van 28% draagt de voeding bij aan het behoud van de spiermassa en bloedcapaciteit om zuurstof te kunnen leveren aan de spieren.

Royal Canin Sporting Life Energy

Kan het uithoudingsvermogen van jouw hond nog beter worden? Sporting Life Energy van Royal Canin draagt bij aan het uithoudingsvermogen van de volwassen sporthond. Het aanpassen van de voeding op de energiebehoefte van jouw hond is belangrijk. Deze voeding van Royal Canin draagt bij aan een goed spijsvertering, sterke spieren en soepele gewrichten. Je hond zal optimaal kunnen presteren! De voeding is geschikt voor honden vanaf 10 maanden oud.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten