Royal Canin Renal Select

Nieraandoeningen bij honden en katten

Merk je dat jouw hond of kat weinig eetlust heeft? En gaat dit na een langere tijd niet over? Dit kan een symptoom zijn van een nieraandoening. Nieraandoeningen blijven vaak chronisch aanwezig. Zo zal de nierfunctie steeds slechter worden. Het is dus van belang om je dier daarbij te ondersteunen.

Royal Canin: Speciaal voor honden en katten met nierproblemen

Heeft jouw hond of kat last van nierproblemen? Dan zal jouw dierenarts waarschijnlijk ook een aangepaste dieetvoeding adviseren. Royal Canin heeft zo’n voeding ontwikkeld, namelijk de Royal Canin Renal Select. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met nierproblemen. Als jouw hond of kat nierproblemen heeft, is zijn eetlust vaak ook minder. Om de eetlust te stimuleren, hebben de brokjes een heerlijke geur en smaak die jouw viervoeter niet zou kunnen weerstaan. Op deze manier wordt de voedingsinname van jouw huisdier gestimuleerd.

Ondersteuning van de nieren

Om de nieren zo min mogelijk te belasten, bevat Royal Canin Renal Select alleen eiwitten van hoge kwaliteit. Daarnaast is het gehalte aan eiwitten lager dan bij reguliere voedingen. Daarnaast wordt de nierfunctie ondersteund door de speciale receptuur van dit honden- en kattenvoer.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten