Royal Canin Mini

Royal Canin Mini is speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen met een gewicht tussen de 1 en 10 kilo. Om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van uw dier, heeft Royal Canin meerdere soorten hondenvoer ontwikkeld voor honden in deze gewichtsklasse. Royal Canin Mini heeft voeding voor puppy’s tot 10 maanden, voor volwassen honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar, voor honden ouder dan 12 jaar en voor Dwergschnauzers. Elke brok draagt bij aan de specifieke behoeften van jouw dier.

Voeding voor jong en oud

De voeding van Royal Canin Mini sluit aan bij de leeftijd van uw viervoeter. Royal Canin Mini is speciaal voor kleine honden. De brokgrootte is speciaal aangepast zodat jouw hond van zijn eten kan genieten. Voor volwassen honden heeft Royal Canin Mini Adult droog- en natvoer. Het voer bevat een aangepast energiegehalte. Dit zorgt ervoor dat jouw hond het ideale lichaamsgewicht behoudt. Voor honden die wat ouder worden is er Royal Canin Mini Adult 8+. De voeding draagt bij aan de vitaliteit van jouw trouwe viervoeter. Mocht jij een hond hebben die ouder is dan 12 jaar. Dan kan je overstappen naar Royal Canin Mini Ageing 12+ - Droog- en Natvoer. De voeding helpt jouw hond om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Het ondersteunt de nierfunctie en draagt bij aan een mooie vacht en gezonde huid.

De allerbeste zorg voor jouw lieve viervoeter

Honden die net gecastreerd of gesteriliseerd zijn hebben minder calorieën nodig doordat zijn stofwisseling verandert. Royal Canin Mini Sterilised hondenvoer zorgt ervoor dat jouw hond een mooi gewicht behoudt. Kunnen de urinewegen van jouw hond wel wat ondersteuning gebruiken? Dan is de Royal Canin Mini Urinary Care – Hondenvoer wellicht wat voor jouw hond. Het helpt jouw hond om meer water te drinken. Dit resulteert dat de blaas van jouw hond wordt gespoeld. Het helpt ook om de urine te verdunnen.

Sommige honden kunnen last hebben een veranderde omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhuizing, geboorte van een baby of een autorit. Royal Canin Mini Relax Care -Hondenvoer bevat actieve eiwitten die een rustgevend effect kunnen geven. Naast de actieve eiwitten bevat het voer ook vetten, vezels, vitamines en mineralen. Ben je juist opzoek naar voeding die de huid van je hond voedt en beschermt? Royal Canin Mini Dermacomfort – Hondencomfort ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht. Het voedt en beschermt de huid en helpt de vachtconditie te verbeteren.

Voor de moeilijke eters heeft Royal Canin speciaal samengesteld hondenvoer. De brokken van Royal Canin Mini Exigent – Hondenvoer zijn knapperig en zacht. Het bestaat uit zorgvuldig gekozen smaken met smakelijke aroma’s. Dankzij de visolie ondersteunt de voeding ook de huid van jouw hond. Mocht je opzoek zijn naar voeding die speciaal is voor honden met een doffe en droge vacht dan is Royal Canin Mini Coat Care – Hondenvoer wellicht wat voor jouw hond. Dankzij de stoffen tyrosine en fenylalanine die een positief effect hebben op de intensiteit van de vachtkleur.

Kan het gebit van jouw hond wel wat extra aandacht gebruiken? Royal Canin Mini Dental Care – Hondenvoer draagt bij aan een gezond gebit en een vermindering van de vorming van tandsteen. De brokken hebben een speciale textuur om zo het gebit te reinigen tijdens het kauwen. Heeft jouw hond al een goed en sterk gebit maar kan de spijsvertering wel wat ondersteuning gebruiken? Royal Canin Mini Digestive Care kan je hond wellicht helpen. Het voer is licht verteerbaar. Helpt kwaliteit van de ontlasting verbeteren.

Puppy’s en moederhonden

Voor honden die zwanger zijn of net moeder zijn geworden heeft Royal Canin Mini speciaal hondenvoer voor de moederhond en haar pups. Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog – Hondenvoer ondersteunt een gezonde spijsvertering en natuurlijke afweer. Om het overgangsproces van moedermelk naar vast voer makkelijker te maken voor de pup, kan je dit voer goed mengen met water. Speciaal voor puppy’s heeft Royal Canin Mini Puppy Droog- en Natvoer. Dit voer is speciaal voor honden die extra weerstand kunnen gebruiken in de korte tijd dat hij hard groeit. Het voer is ook te verkrijgen als natvoer.

Gezondheid

Sommige honden zijn net iets aan een te zware kant. Royal Canin Mini Light Weight Care – Hondenvoer is speciaal voor honden met een maatje meer. De voeding bevat minder calorieën, waardoor de gewichtstoename beperkt wordt. Dankzij de vezels zal je hond wel een vol gevoel ervaren. De voeding beperkt de vorming van tandsteen.

Schnauzer mini

Speciaal voor dwergschnauzer heeft Royal Canin Royal Canin Mini Schnauzer Adult – Hondenvoer. Dit voer is ontwikkeld om de urinewegen te ondersteunen en het helpt tevens om een gezond gewicht aan te houden. Deze hond is levendig en actief dus het is belangrijk dat jouw Schnauzer een op maat gemaakt energiegehalte binnenkrijgt. Als je een trotse eigenaar bent van een pasgeboren Schnauzer puppy kan je kiezen voor Royal Canin Mini Schnauzer Puppy – Hondenvoer

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten