Royal Canin Medium

Royal Canin Medium is speciaal ontwikkeld voor honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg. Om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van jouw dier, heeft Royal Canin meerdere soorten hondenvoer ontwikkeld voor honden in deze gewichtsklasse. Zo vind je hier voer voor puppy's tot 12 maanden, voor volwassen honden van 12 maanden tot 7 jaar of juist voor de oudere hond vanaf 7 of 10 jaar. Elke brok draagt bij aan de specifieke behoeften van jouw dier.

Voeding voor jong en oud

Royal Canin Medium heeft verschillende soorten voedingen die aansluiten bij de leeftijd van jouw viervoeter. Zo is er voor honden die extra ondersteuning nodig hebben bij het behouden van een gezond gewicht de Royal Canin Medium Adult Droog- en Nat Hondenvoer. Daarnaast draagt deze voeding bij aan het natuurlijke afweersysteem.

Voor jouw oudere viervoeter

Voor oudere honden is er de Royal Canin Medium Ageing 10+. Dit voer draagt bij aan sterkere botten en soepele gewrichten. Precies wat jouw oudere viervoeter nodig heeft! Heb jij een hond van 7 jaar of ouder? Dan is Royal Canin Medium Adult 7+ - Hondenvoer wellicht iets voor jouw hond. Het voer draagt bij aan meer vitaliteit, een gezonde spijsvertering en een gezonde huid.

Puppy’s en moederhonden

Speciaal voor puppy’s is er Royal Canin Medium Puppy droog- en natvoer. Het ondersteunt de natuurlijke afweer en zorgt ervoor dat jouw pup de eerste 12 maanden voldoende ondersteund wordt om te groeien. Naast voeding voor puppy’s heeft Royal Canin Medium ook voeding voor moederhonden of honden die zwanger zijn. De voeding is speciaal voor de (toekomstige) moederhond en haar pup. Medium Starter Mother & Babydog heeft een verhoogd energiegehalte voor de dracht en zoogperiode van de moederhond.

De allerbeste zorg voor jouw lieve viervoeter

Naast reguliere voeding heeft Royal Canin ook voeding die zich focust op de gezondheid van jouw hond. Zo is er voeding voor een zachte en stralende vacht en huid. Royal Canin Medium Dermacomfort beschermt de huid en vacht. Naast de vacht is het gebit natuurlijk ook heel belangrijk. Royal Canin Medium Dental Care is speciaal voer voor het gebit van jouw hond en draagt bij aan een gezond gebit. Voor honden die problemen hebben met de spijsvertering is Royal Canin Medium Digestive Care – Hondenvoer een geschikte voeding. Voor honden die veranderingen spannend vinden en soms zenuwachtig zijn heeft Royal Canin Medium voeding die een rustgevend effect heeft. De Royal Canin Medium Relax Care hondenbrokken bevatten een speciaal eiwit. De eiwitten kunnen een rustgevend effect hebben.

Houd jouw hond op een gezond gewicht

Om ervoor te zorgen dat jouw hond op een gezond gewicht blijft, kan je zijn voeding hier op aanpassen. Royal Canin Medium Light Weight Care bevat minder calorieën en de juiste hoeveelheid vezels. Voor honden die net gecastreerd of gesteriliseerd zijn is er ook speciale voeding die er voor zorgt dat jouw viervoeter op gewicht blijft. Royal Canin Medium Sterilised is hondenvoeding die inspeelt op de behoeftes van gecastreerde of gesteriliseerde honden.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten