Royal Canin Instinctive

Is jouw kat, net als velen katten, een echte kieskeurige eter? Royal Canin heeft speciale voeding ontwikkeld voor deze kieskeurige pluizenbollen. Royal Canin Instinctive is natvoer voor de kat in saus of gelei en bevat smakelijke vleesstukjes. Dit kattenvoer draagt bij aan gezonde urinewegen en een gezond lichaamsgewicht. Geef de Royal Canin Instinctive in combinatie met droogvoer of ga voor het volledig voeden van natvoer.

Royal Canin Instinctive in Saus

Deze variant van de Royal Canin Instinctive bestaat uit smakelijk natvoer van vleesbrokjes in een heerlijke saus. De voeding helpt gezonde urinewegen te ondersteunen en draagt bij aan een gezond gewicht voor jouw kat. Door de specifieke samentelling en textuur is het natvoer extra smakelijk. Dit natvoer is geschikt voor de volwassen groeifase van katten van 1 tot 7 jaar.

Royal Canin Instinctive in Gelei

Ook deze voeding is zeer geschikt voor de kieskeurige katten onder ons. Deze voeding lijkt op de Instinctive in Saus, maar de vleesbrokjes zitten dit keer niet in een heerlijke saus maar in een lekkere gelei. De voeding ondersteunt net zoals de variant hierboven, de urinewegen en draagt bij aan een optimaal gewicht.

Royal Canin Instinctive 7+ in Saus

De Royal Canin Instinctive 7+ is er speciaal voor de wat oudere kat. Vanaf 7 jaar kan deze voeding een goede uitkomst bieden voor de kieskeurige katten. De vleesblokjes zitten in een overheerlijke saus en zijn door de specifieke samenstelling en textuur extra smakelijk. De voeding helpt de kat zo lang mogelijke vitaal blijven en ondersteunt de nierfunctie.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten