Royal Canin Hepatic

Heeft jouw huisdier leverproblemen of is zijn leverfunctie niet optimaal? Dan kan jouw dierenarts Royal Canin Hepatic adviseren ter ondersteuning van de leverfunctie. Deze speciale dieetvoeding heeft een hoog energiegehalte, een laag kopergehalte en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Wat doet de lever?

Wist je dat de lever ook wel de fabriek van het lichaam wordt genoemd? Dat is natuurlijk niet zonder reden! De lever is als het ware een echte duizendpoot en vervult talloze functies. Denk aan taken binnen de hormoonhuishouding, stofwisseling, ontgifting en meer. Het goed functioneren van de lever is dus essentieel voor het normaal functioneren van je hond of kat!

Hoe herken je leverproblemen?

Merk je op dat jouw huisdier minder eetlust heeft en/of gewicht verliest? Braakt hij of heeft hij last van diarree? Misschien neem je waar dat je hond of kat veel drinkt en ook vaker moet plassen. Daarnaast kan zijn buik wat opgezet zijn. Het zijn allemaal symptomen die erop kunnen wijzen dat je huisdier een leveraandoening heeft.

Via onderzoek kan jouw dierenarts de leverfunctie van je harige vriend controleren. Die kan dan, afhankelijk van de oorzaak, medicijnen voorschrijven. Daarnaast zal de dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die de leverfunctie van jouw hond of kat ondersteunt.

Speciale dieetvoeding

Om de lever van jouw hond of kat te ondersteunen heeft Royal Canin Hepatic Diet ontwikkeld. De uitgebalanceerde dieetvoeding heeft een hoog energiegehalte, dat helpt bij het behouden van een ideaal gewicht. Daarnaast helpt een verlaagd kopergehalte de opstapeling van koper in de lever te beperken. Tot slot draagt een uniek antioxidantencomplex bij aan de bescherming én het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Royal Canin Hepatic

Royal Canin Hepatic is zowel voor honden als katten verkrijgbaar. Voor honden is er tevens natvoeding verkrijgbaar.


Wil jij je hond of kat met leverinsufficiëntie extra ondersteuning bieden? Bekijk Royal Canin Hepatic dan snel op Medpets.nl!

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten