Royal Canin Giant

Royal Canin heeft diverse voedingen beschikbaar, elk aangepast op de grootte van je hond. De Giant variant van Royal Canin is speciaal bedoeld voor zeer grote hondenrassen met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo. Hondenrassen die tot deze generatie behoren zijn onder anderen de Sint-bernard, Newfoundlander, Leonberger, (Bull) Mastiff en Duitse Dog. Doordat deze honden zo groot zijn kunnen zij sneller last krijgen van de gewrichten. Het is bij deze honden ook van zeer groot belang dat ze goed op gewicht blijven. Een grote hond in combinatie met een heel zwaar gewicht is niet ideaal. Er vormt zich snel slijtage aan de gewrichten en atrose. Royal Canin Giant ondersteunt de botten en gewrichten en houdt ze soepel. Zeer grote honden hebben kleine brokjes zo weggeslikt, daarom heeft Royal Canin een aangepaste brokgrootte ontwikkeld, speciaal voor zeer grote hondenrassen. Je hond kan hierdoor nog goed kauwen op zijn brokken waardoor de tanden en kiezen ook nog onderhouden worden.

Royal Canin VCN – Pediatric Giant

Royal Canin Vet Care Nutrition Pediatric is een voedingslijn met kwalitatief goede ingrediënten. De voeding helpt de gezonde gewrichten te behouden en ondersteunt de spijsvertering. Daarnaast helpt het je pup veilig op te groeien. Deze variant is er voor de puppy en junior hond van zeer grote rassen. De puppy variant is voor puppy’s van grote rassen met een leeftijd van 2 tot 8 maanden. Rond de leeftijd van 4 á 5 maanden krijgen ze hun groeipiek en kunnen ze wel wat ondersteuning gebruiken. Junior honden kunnen de voeding krijgen vanaf 8 tot 18/24 maanden. De voeding helpt bij de ontwikkeling en opbouw van de spieren.

Royal Canin VCN - Adult

Gewrichtsproblemen komen relatief sneller voor bij honden van een groter ras. Het kan genetisch zijn aangelegd maar kan ook komen door verkeerde beweging of overgewicht. Vanaf 18/24 maanden kan deze voeding gegeven worden aan volwassen (niet gecastreerde/gesteriliseerde) honden van zeer grote rassen van 45 kg.

Royal Canin Giant - Starter Mother & Babydog

Deze voeding is speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoefte van moederhond en pups te voldoen met een volwassen gewicht van 45 kg. De voedingsbehoefte van de moederhond kan veranderen tijdens de dracht- en lactatiefase. De brokken kunnen makkelijk gemengd worden met water om een goede overgang te verzorgen, voor de pups, van moedermelk naar vast voer.

Royal Canin Giant - Puppy

Royal Canin Giant Puppy is er voor pups van zeer grote rassen die in de 1e groeifase zitten. De natuurlijke afweer, botten en gewrichten worden ondersteunt. De voeding kan gegeven worden tot een leeftijd van 8 maanden, daarna kan overgestapt worden naar de Royal Canin Giant Junior.

Royal Canin Giant - Junior

Na 8 maanden kan de Royal Canin Giant Junior gegeven worden, goed voor de 2e groeifase. In deze fase gaan de spieren zich ontwikkelen. Door een aangepast eiwit- en L-carnitine-gehalte zal de voeding de spierontwikkeling ondersteunen. Daarnaast ondersteunt het ook de natuurlijke afweer, botten en gewrichten.

Royal Canin Giant - Adult

Vanaf 18/24 maanden kan de Royal Canin Giant Adult worden gegeven. Het helpt de vitaliteit van de volwassen hond van zeer grote rassen te behouden. Net zoals de boven genoemde voeding ondersteunt het de botten en gewrichten. De voeding bevat specifieke voedingsstoffen die het hart ondersteunen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten