Puppia

Puppia

Puppia is een Zuid-Koreaans merk dat afgeleid is van ‘’Puppy & Utopia’’. Puppia is een wereldwijd merk voor leuke en kwalitatief goede huisdiermode producten. Dit bedrijf heeft na jarenlange ervaring de juiste knowhow verzameld op het gebied van mode ontwerp voor huisdieren. Dit is zeker te zien in het ontwerp en de kwaliteit van het assortiment van Puppia.

Hippe huisdiermode en accessoires

Puppia heeft een groot scala aan toffe huisdiermode en accessoires voor honden en is daar inmiddels wereldwijd om bekend. Dankzij vele jaren ervaring in de modewereld, worden de ontwerpen voor honden (voornamelijk hondentuigjes en harnassen) van Puppia tot de beste ter wereld beschouwd. Puppia is als bedrijf erg geïnteresseerd in het leveren van waardevolle producten voor iedereen. Daarmee wilt het bedrijf een goeie lange termijn relatie ontwikkelen met jou. Puppia deelt namelijk jouw liefde voor huisdieren! Dit is tezamen met de hoogwaardige kwaliteit van de producten en de identiteit van dit bedrijf.

Assortiment

Alhoewel de halsband een prima optie is, kiezen steeds meer hondenbaasjes voor harnassen en tuigjes als alternatief uitlaatmiddel voor honden; sommige honden vinden het simpelweg niet fijn om een halsband te dragen. Puppia biedt verschillende vrolijke en comfortabele ontwerpen voor jouw hond. Zo is er het bekende Puppia Soft Harness voor kleinere hondenrassen of het Puppia Soft Vest Harness voor kleine én grote honden. Deze producten staan bekend om de pasvorm en de kwaliteit. Jouw hond zal deze harnassen als prettig ervaren en daarom niet erg vinden om te dragen. Daarnaast heeft Puppia ook ontzettend leuke accessoires voor jouw hond, zoals de Puppia Hondenparaplu. Deze paraplu zal jouw hond functioneel droog houden tijdens een wandeling. Om jouw hond comfortabel en warm te laten rusten heeft Medpets een lekkere hondenslaapzak van Puppia in het assortiment opgenomen. Deze slaapzak is zeer comfortabel door het zachte pluche materiaal en beschikbaar in twee verschillende kleuren. Zo ligt jouw hond er altijd comfortabel en warm bij met deze slaapzak.