Protexin

Protexin produceert innovatieve, op onderzoek gebaseerde producten van de hoogste kwaliteit voor mensen en dieren. Bij Protexin zijn zij ervan overtuigd dat de natuur een ideale bron is van het effectief oplossen van gezondheidsproblemen. Uit onderzoek van Protexin blijkt dan ook dat de natuurlijk wel degelijk ingezet kan worden om mens en dier te helpen. De producten van Protexin zijn een balans tussen de wetenschap en de natuur.

Betere darmfunctie

Protexin heeft verschillende producten die bijdragen aan de gezondheid van de darmen. Zo kun je met de Protexin Pro-Kolin Dogs and Cats je hond of kat preventief of ter benadering van dunne ontlasting ondersteunen. Deze pasta heeft absorberende en verzachtende eigenschappen. Daarnaast is de Protexin Bio-Lapis een sterk geconcerteerd voedingssupplement. Het supplement bevat prebiotica en probiotica die bijdragen aan een gezonde darmflora.

Protexin Pro-Fibre pellets

Protexin Pro-Fibre pellets is een aanvullend diervoeder met veel vezels. Deze vezels ondersteunen een gezonde darmfunctie. Veel modern voedsel bevat onvoldoende vezels, wat voor verschillende gezondheidsproblemen kan zorgen. Door extra aanvullend voeder te geven met vezels, draag je bij aan het behouden van gezonde darmen.

Toon filters