Popware

Popware

Popware for Pets is gemaakt en bedacht door het bedrijf Dexas. In eerste instantie was Popware er alleen voor mensen, maar tegenwoordig ook voor dieren. De inklapbare producten van Popware for Pets voor huisdierenbaasjes zijn erg handig voor thuis, tijdens het wandelen of baasjes die gaan reizen met hun huisdier.

Met de Popware For Pets wil Dexas het leven van baasjes gemakkelijker maken, zowel thuis als onderweg. Veel spullen van Popware for Pets zijn inklapbaar, hierdoor kun je ze gemakkelijk meenemen op reis. De spullen van Popware for Pets zijn ook gemakkelijk op te bergen, zodat het nauwelijks ruimte in beslag neemt. Met de producten van Popware kun jij jouw huisdier overal voorzien van eten of drinken.

Op reis met Popware for Pets

De spullen van Popware for Pets zijn ideaal om als baasje mee te nemen op reis of tijdens een wandeling. De spullen zijn gemakkelijk in te klappen, waardoor je ze gemakkelijker mee kunt nemen, zonder dat het veel plaats in beslag neemt. Met de Popware H-Duo met Travelcup heb jij als baasje altijd water bij de hand, deze makkelijke fles met twee compartimenten kun je vullen met water. Aan de fles zit een uitklapbaar drinkbakje, zodat jouw viervoeter overal kan drinken. Zo heeft Popware for Pets ook verschillende inklapbare voerbakjes en bekers waar je voer in kunt meenemen. Wist je dat Popware for Pets zelfs inklapbare dubbele voerbakken heeft op pootjes?

Borstels

Naast de handige inklapbare producten voor eten en drinken heeft Popware ook fijne borstels waarmee je jouw hond goed kunt borstelen en wassen. In de Scrubbuster zit zelfs een shampoo reservoir die de shampoo gelijk verdeelt over de vacht. Mocht je liever een borstel hebben zonder shampooreservoir is er ook de Brushbuster, een zachte borstel van silicoonhaartjes.