Pestigon

Vlooien: een veelvoorkomend fenomeen bij huisdieren. De kleine, bruine, zijdelings afgeplatte diertjes bijten jouw hond of kat en veroorzaken daarmee hevige jeuk. Het duidelijkste symptoom om vlooien bij je huisdier te herkennen, is dan ook het vaak krabben.

Teken zijn berucht omdat ze diverse ziektes kunnen overbrengen, zoals de ziekte van Lyme. Controleer je huisdier dagelijks op deze kleine spinachtige beestjes, vooral na een wandeling in het bos. Verwijder de teek het liefst binnen 24 uur na het vastbijten; voor die tijd is de kans namelijk kleiner dat dit nare beestje ziektes over kan brengen.

Heeft jouw huisdier te maken met vlooien of teken? Dan wil je je harige vriend daar zo snel mogelijk vanaf helpen. Pestigon draagt bij aan de bestrijding van vlooien en teken met haar spot-on middelen. Liever een middel dat tegen vlooien, teken én ook luizen beschermt? Ook dan biedt Pestigon uitkomst.

Pestigon Spot-On

Wanneer je je huisdier wil beschermen tegen vlooien en teken, gebruik je Pestigon Spot-on Hond voor honden en Pestigon Spot-on Kat voor katten. Dit bestrijdingsmiddel bevat de werkzame stof fipronil. De druppels zijn gemakkelijk toe te dienen dankzij de handige spot-on pipetjes.

  • Pestigon Spot-on Hond is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 2 kg.
  • Pestigon Spot-on Kat is geschikt voor gebruikt vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 1 kg.

Pestigon Combo Spot-On

Wist je dat bijtende luizen permanent leven in de vacht van hun gastheer? Ze voeden zich met het bloed en de huidschilfers van jouw huisdier. De luizen zullen het best zichtbaar zijn wanneer je de vacht van je hond of kat doorkamt met een netenkam of vlooienkam. Wil je jouw huisdier, naast vlooien en teken, ook beschermen tegen bijtende luizen? Dan kun je Pestigon Combo Spot-on Hond voor honden of Pestigon Combo Spot-on Kat voor katten (tevens geschikt voor fretten) inzetten. De combo spot-on bevat een combinatie van de effectieve stoffen fipronil en S-methopreen.

  • Pestigon Combo Spot-on Hond is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 2 kg.
  • Pestigon Combo Spot-on Kat is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht vanaf 1 kg.

Vergeet ook niet de besmette omgeving te behandelen met een spray zoals de Flea Free Omgevingsspray.